Ja

Vi pratade om förhållanden som varit, fina minnen från dem, första gånger och fötter. Vi pratade om kreativitet, om foto och de skrivna orden. Och jag visade henne saker som jag läst, som skrivits, som jag tyckt om, som jag fortfarande tycker om. Jag visade henne talang. Det var fulländat. Vi drack rött vin, vi rökte, vi tänkte. Jag röker inte längre om dagarna, men ibland, när det är så där perfekt, då kan det vara gott med en cigarett.

Nu sitter jag här, lyssnar på min systers undersköna röst i en duett med Alex. "Du är för mig", heter den. Fin, lugn låt. Allting känns så mysigt. Imorgon blir det Valborgsfirande, med kubb, god mat och dricka och så trevligt sällskap. Vi får se om man kanske träffar M ute, kanske. Vet inte om folket är så sugna på att gå ut, men en eld måste man titta på. Hoppas.

Alex Feat. Angelica - Du Är För Mig
"... och jag har alla minnen av dig kvar. Och jag undrar vad som händer, våra blickar möts igen. Om du tvekar och undrar så möt mig här ikväll. Ta min hand och visa mig vägen fram."

Skriva

Puss

Sitter hemma hos Emelie nu, har kämpat med den där jävla vinaren ett tag nu, funderade ett tag på att peta ner korken i flaskan istället. Den jävla vinöppnaren var inget bra. Men nu så, nu funkade det.

Fick sällskap av en kuf på vägen hem, han kände kötta köttbulleballe Henrik :P Det var trevlans.

Pratade med M i telefon, har inte hört av mig till honom på länge men han vägrar ge upp. Eloge. Vi får ta och festa i kollektivet snart ;P

Nej, nu ska vi ta oss lite.

Valborg

Står runt knuten. Vi ska grilla jag och Emelie och vi ska grilla grillspett med körsbärstomater, färska champinjoner och fläskfilé, till det ska vi ha potatissallad, drinkar och vin. Sedan ska vi spela kubb och titta på en eld förhoppningsvis :) Vi får se vart kvällen leder oss efter det. Mysigt ska det bli i alla fall, ett litet gäng människor sådär. Jag och Emelie är partytrixarna ;P

Hej

Maria Mena - My Lullaby
Bloc Party - Banquet
Kalimba - Tocando Fondo

Det blidde inget Hultsfred för mig i år. Jag fick min semester framflyttad istället så att jag får semester när Emelie har och det är sommar och varmt ute. Frågan är vad som är bäst. Att knata omkring i lera, bli skitig och se band man tycker är sådär, helt ok bra och sedan efter det ha 3 veckors semester när det är kallt ute, ingen badsäsong och alla andra jobbar eller att ha semestern när man vill ha den, när vännerna har den, det är varmt ute och man kan bada, när den svenska sommaren är som bäst? Jag sörjer idag, men sedan får det vara. Man kan inte få allt här i livet.

Kissnödig...

... och väldigt uttråkad. Något så fruktansvärt. Det regnar här ute och är fult. Jag har hittat en perfekt lägenhet i den här förbaskade staden. Nå? Ska det bli något av de planerna? Maybe, jag ska kontakta hyresvärden om 9 minuter. Nervöst. Vad ska man säga? Vill jag egentligen flytta? Just nu, när jag satt igång med en massa andra projekt. Jag kommer aldrig träffa mamma heller, men det kanske är bra. Vi dödar varandra långsamt. Har börjat plugga igen. Man får vara tacksam för att man hade ett ex som agerade räddare i nöden när huvudet inte orkade längre. Nu har jag lite kött på benen när jag satt igång med mitt filosoferande. Har nästan avslutat den uppsatsen. Blir otroligt skönt när jag kan gå till skolan och lämna in helvetet. Nästa vecka senast. Då är jag klar. Jag är klar. Jag kanske... kanske är någon? Förlåt för att jag var ett sådant pain in the ass under alla år, förlåt mamma, förlåt Angelica. Jag kan vara ett litet helvete, men jag har ju så mycket kärlek att ge också. Jag får hoppas på att det överväger det dåliga. Mitt hjärta är för stort för kroppen ibland, så mycket som jag känner för alla människor. Alla ni underbara som jag uppskattar så.

Har satt igång med att börja läsa Fjodor Dostovjevskij - Brott och straff, nu. Får se om jag lyckas läsa igenom hela. Jag kanske dör, men så kanske jag lär mig något. Vet inte, men jag vill väl bli lite smart. Känner mig lite underlägsen bland alla annonsare som kan alla såna där saker man bör kunna, läser sånt man bör ha läst, lyssnar på musik man bör lyssna på. För att vara kulturell, för att vara smart, för att vara någon :P

Kärlek - Nathalie

Huga vilken underbar musik

Tegan & Sara - My Number
It's a silly time to learn to swim when you start to drown
It's a silly time to learn to swim on the way down


Ruben är fin.


Galen liten tjockis

Marcus födelsedag


Sanning

Jag var hos Marcus igår, vi pratade om allt möjligt. Tittade ut på folket utanför Platå och drev med dem. Satt i soffan och söp hela kvällen. Sedan kom Kevin, han hade varit ute i vimlet och köpte med sig mat hem till oss. Kunde inte blivit bättre :)

Rakt, ärligt och sant. Spansk musik. Den är öppen också, till skillnad från så mycket påhitt som finns idag.

Känner han dig till hälften?

Ricardo Arjona - Te conozco
Te conozco, desde el pelo hasta la punta de los pies
Se que roncas por las noches y que duermes de revés
Se que dices que tienes 20 cuando tienes 23

Te conozco cuando ries, y tus gestos al amar
Se de aquella cirugía que a nadie le has de contar
Se que odias la rutina un poco más que a la cocina

Dime si él, te conoce la mitad
Dime si él, tiene la sensibilidad
De encontrar el punto exacto donde explotas al amar

Dime si él, te conoce la mitad
Dime si él, te ama la mitad
De lo que te ama este loco, que dejaste en libertad

Reconozco lo que piensas antes que empiezes a hablar
Se de tus 150 dietas para adelgazar
Se que padeces de insomnio y que fumas sin parar

Imagino esas charlas que en mi honor han de entablar
Y hasta se lo que este viernes le has de hacer para cenar
Y es que tanto te conozco que hasta se me has de extrañar

Y es que tanto te conozco que hasta podría jurar
Te mueres por regresar

Hej

Äntligen så var jag då på bio igår. För första gången på månader. Det kändes otroligt himla jättebra. Vi såg "Walk The Line", jag och Emelie. Och efteråt så diskuterade vi filmen, gav all vår kritik, bra som dålig och instämde med varandra. Filmen var väldigt bra, så bra som förväntat. Starka rollprestationer. Mycket tycker jag att Joaquin Phoenix har utvecklats. Gillade honom inte i "Ladder 49" men han var perfekt i rollen som Johnny Cash. Efter bion gick vi hem till Emelie. Hon har en jättefin lägenhet med kamin i vardagsrummet. Vill också ha! :P

Mannen utan nåd
Han är mannen utan nåd
ögon av skimrande bärnsten,
ögon av lysande kallt guld,
händer av elfenben
klara och hårda ögon,
fina och hårda händer
räknad av varma svärmare
som sten av öknens sten.

Öknen har vida riken av sand
och sällsamma källor,
döda städer och levande löv,
och ljus för en anakoret.
Där har han rest sitt läger,
sitt lätta torftiga tält
trappist i vetenskapen,
en andens asket.

Sin ärekära sårbarhet
som hinder han spränger i striden,
hänsynslös, när det gäller, och kall
för vissling, skratt och applåd.
Omänsklig tycks han.
Som nordan isar hans patos.
Han kämpar tankens skrämmande kamp,
mannen utan nåd.

-Karin Boye

Shakira

Jag har hittat en ny sak jag tycker om.

I lördags, när ingen såg, alla satt och jobbade och jag hade rast, så dansade jag, med musiken i öronen dansade jag i ljusgården, på trägolvet. Det var kul, befriande. Måste sett idiotiskt ut, men jag hade så roligt. Solen lyste in, golvet är så stort och jag snurrade omkring, hoppade omkring, vickade på rumpan till Shakira Feat. Wyclef Jean - Hips Don't Lie ;P


Härligt...

... att vara uppe så här tidigt och jobba. Fast nu är jag egentligen jätte sarkastisk. Skulle varit mycket trevligare att ha fått ligga kvar i sängen och loppat mig på morgonen. Hade gärna sovit fortfarande vid den här tiden. Men jag får sova ikväll istället. Ska hem till mamma när jag slutat och fira påsken så jag får lägga mig på soffan där och vila. 

Det var trevligt igår. Var på Hugo och såg 4 Monkeys spela. De var riktigt bra faktiskt, över all förväntan och det var det många fler som tyckte. De har ju sitt lilla bihang. Norrköping är inte längre min stad, det känner jag. Fick känslan av att jag var malplacerad igår. Men jag tyckte ändå att det var värt att gå ut och se dem. De är begåvade. Satt hemma hos Simon innan vi åkte ner till Hugo och medan de pratade med varandra och allt var som vanligt för dem så kunde jag inte göra annat än att sitta och titta på dem, förundras över hur fort tiden gått, över hur vuxna de var. Joel, Simon, Alex, som jag så ofta brukade umgås med en gång i tiden, har nu blivit män. Det känns så bisarrt. Jag börjar känna mig gammal :P Men jag njöt av att lyssna på dem, höra deras skämt och sitta med dem när de pratade och förberedde för spelningen.

Åkte taxi hem med Simon själv så det blev inte allt för sent. Somnande runt 01:30. Men det kändes ändå imorse när man skulle upp 05:00. Urk.

Här är det lugnt i alla fall. Ingen ringer så här kommer nog jag sitta och surfa ett tag. Dumt, men de får skylla sig själv som kallat in så många idag.

Glad påsk!

Kvällens

Maria Mena - Sorry
I just poured my heart out, there's bits of it on the floor
And I take what's left of it and rinse it under cold water
And call him up for more

And I say baby, yes I feel stupid to call you, but I'm lonely
And I don't think you meant it when you said you couldn't love me
And I thought maybe if I kissed the way you do, you'd feel it too


Words

"Flirting. Eyes meet. You wet your lips. Whisper soft words in my ear.
Kiss your neck. Soft bite. Touching. Take my hand. Hand on thigh.
Knees touching. Lips meet. Tounges taste. Love. Bodies meet. Swet.
Trembling. Sweet noices. Begging. More. Perfect ride. Words. Lies.
Feeling. Tasting. Becoming one person. One universe. One.
Explosion. Parting. Silence. Sleep. New dawning. Wrong. Disgust.
Goodbye lover. Forgive, forget."
Nathalie


Ny dag

Ja eller nytt dygn i alla fall.

Det nya dygnets låt får bli:

Eels - If You See Natalie

Det är som om han tänkte på mig.

Uppskattning

Risifrutti och Elliot Smith. Det kan inte bli bättre på jobbet.

Nytt

"Ja, ja han hade nog lite feminina ben..."

Ben

"... och rumpan med."

Jag skrev...

... på tåget hem igår, lite i alla fall. Det var så fint utanför på vägen hem. Det var en solnedgång och en liten regnbåge på himlen och det kändes som att nu är våren här och sommaren är inte så fruktansvärt långt borta heller. Det luktade gräs ute på vägen hem och någon grillade. Här är mina ord, det känns inte riktigt som jag än, jag kan bättre för jag har mer i mig men jag hittar dit, någon dag.

"Och de rodde ut med ekan, för att fly undan verkligheten,
ut på öppet vatten så att ingen kunde nå dem.

För att hitta sig själv måste ensamheten bli din vän,
solstråle. Bli speciell.

Och de ordade endast sanningar, allt var öppet och ärligt.
De grät och torkade tårar från varandras kinder.

Det här är inte kärlek, solstråle.
Var bitter, mörkret tar över nu.

De ville vara fria, vände blicken mot himlen,
där uppe svävar tankarna.
Hon sade; jag vill bli konstnär,
jag vill fånga kvällar som den här.
Han sade; Minnet är din konst.
Solen värmde hans rygg.

Solen går ner nu, solstråle
och på tågstationen passerar pendeltågen.
Ute på stan finns vardagen, spårvagnsspåren,
cyklarna, ljudet av hälsningsfraser och tomma ord.

För att leva livet måste du vakna ur drömmen.
Var inte lycklig."

Nathalie

Tiger Lou - Second Time Around
Dressed in full I'm ready to go
I've got a cab waiting outside my front door
My plane leaves within the hour
I know I won't be coming back no more

I left my flat, I left my friends, I left my job
It was bound to be this way
And as I leave the ground I start to think about
Everything you made me say

Things will never be the same again

Nu...

...slutar jag! Skönt :) Solen är fortfarande framme och jag ska äta glass.

Jag är ingen speciell en

Jag tror nog jag ska börja skriva vad jag verkligen känner nu... om jag vågar.

Det känns så svårt att reda ut tankar och känslor som trasslat ihop sig som ett virrvarr i huvud och hjärta. Jag är nog också rädd för att själv få reda på hur det ligger till. Jag vet inte om jag vill veta. Sanningen känns. Det är så lätt att bara ta en låttext;

The Used - I'm A Fake
"Small, simple, safe price.
Rise the wake and carry me with all of my regrets.
This is not a small cut that scabs, and dries, and flakes, and heals.
And I am not afraid to die.
I'm not afraid to bleed, and fuck, and fight.
I want the pain of payment.
What's left, but a section of pigmy size cuts.
Much like a slew of a thousand unwanted fucks.
Would you be my little cut?
Would you be my thousand fucks?
And make mark leaving space for the guilt to be liquid.
To fill, and spill over, and under my thoughts.
My sad, sorry, selfish cry out to the cutter.
I'm cutting trying to picture your black broken heart.
Love is not like anything.
Especially a fucking knife."


... men någonstans försvinner innebörden i orden om de inte kommer från mig.

Jag känner mig... död. Rastlös. Jag känner mig lämnad ensam åt livet, osäker på hur jag ska göra, vad jag ska göra. Jag är i desperat behov av att få känna något, därför gör jag mig själv illa, inte fysiskt, men psykiskt, genom att göra alla de här dumheterna. Genom att röra upp bland mina vänner, säga saker som jag inte menar.
Jag har alltid sett det som att den som verkligen bryr sig om mig, som känner mig, som älskar mig, ska veta hur jag känner utan att jag behöver uttala mig om det. De borde känna vad jag känner, har jag tyckt. Jag förstår ju någonstans nu att så är inte fallet. Ingen kan veta hur jag känner, inte ens min familj som står mig närmst här i livet just nu.
Jag är så trött på allting, så trött på att känna mig i underläge. Jag skyller inte på någon, men under åren som passerat har jag omedvetet börjat känna mig mindre värd, som att jag inte duger bara som jag är. Jag tänker att man kanske måste göra något för att vara någon, jag skulle vilja vara någon. Jag känner mig inte som någon. Alla har en sak, något de gör, kanske poesi, eller musik, eller konst. Vad gör jag? Det borde automatiskt göra mig till ingen, eller? Jag vet vad jag tycker om, det känns bara inte lika speciellt.
Jag jobbar på kundtjänst och det finns så många dagar, så många dagar som jag funderar på om jag verkligen borde stanna kvar. På det här jobbet, i den här staden, med det här sociala umgänget. Vännerna är egentligen det enda jag lever för här. Jag trivs inte med mitt jobb, det är inte jag.
Jag vill ändå passa på att påpeka att det finns så mycket, så små saker som gör mig glad. Fint väder, en bra låt, en fika på stan, god mat, en bra film, snälla ord, vackra ord, vackra bilder, speciella människor som vet precis hur de ska vara, som vet precis vilka de är, en fin utsikt, en liten resa, en vacker solnedgång, en vacker soluppgång, regnbågar, sommarregn, att titta på favoritserierna och drömma sig bort.

Ikväll är det Desperate Housewives och Grey's Anatomy som jag ska titta på.

Senare ska jag och Emelie gå till Bosses glassbar. Glass hör våren till. Då måste de ha marängswiss. Jag är glad nu, jag gav bort en månad gratis till en sur en fast jag aldrig gör det annars. Känner mig extrasnäll idag.

Tänk om man kanske har cancer? Jag har två knölar i ryggen.

Jerk

Kim Stockwood - Jerk
Sometimes I wish I'd mailed you that letter
That said the things I dare not say
Instead I set the thing on fire
I had to say this outloud anyway

I'm so glad I found the nerve
To say what you deserve

You jerk
You jerk
You are such a jerk
There are other words
But they just don't work


Tillbaka på jobbet idag då. Sitter och räcker ut tungan till Emelie på andra sidan lokalen. Pratar med otrevliga tanter i telefonen.

Helgen var bra. Umgicks med Viktor för första gången på länge, mycket länge. Han var hos mig i fredags och vi hade en hel del att prata om. Mycket har ju hänt under året. Jag har varit en dålig vän, som inte funnits där.
I lördags skulle Hanna varit hos mig och tittat på film. Så blev det inte. När Hanna satt på tåget till Norrköping ringde Marcus och ville att vi skulle ute och festa med honom. Han har inte gått ut på hur länge som helst så vi åkte till Linköping för att gå ut på BK. Har aldrig varit på BK en lördag, men det var kul. En helt annan typ av människor ute. Träffade en asiat som tog mitt nummer för att bjuda mig och Hanna på thaimat någon dag. Utländska studenter är roliga :P
En överraskande bra helg med andra ord. Utan att ha planerat ett dugg.

Musiken är min luft

Laurel Music - Sacred Heart

Kungen ska bli mitt artistnamn

Apelsin

Jag är så klumpig. Nu har jag spillt igen, på den nyaste tröjan i ordningen. Den här gången var det apelsinstänk, intressant. Sist var det thé. Snark.

Jag mår bättre. Men jag är en depressiv människa, eller känslostormig människa kanske man säger. Men hellre det än känslodöd kanske? Just nu är allt bra bara. Men det ligger saker och gror. Hat. Jag vill inte känna så, men jag gör det, ibland.


Saknar dina ord Jimmy, du gjorde mig glad.


Ikväll är jag ensam, tror jag, helst av allt vill jag ju att Emelie skiter i dummingarna och umgås med mig! Yeay! Vilken bra idé! Men det gör hon nog inte, hon är för snäll. För flickvännig :P

Vad gör man när man är ensam, vad hittar man på? Jag brukar alltid känna ett behov av att umgås med någon så det slutar med att jag ringer vem som helst som kan och hittar på något.

Snart ska jag äta hamburgertallrik här, inte bra. Men ibland skriker kroppen efter något onyttigt. Jag som tränar hela tiden, det kan väl inte skada.

Gammal?

Jag var fasen ute imorse också. Blev skjutsad av M till mamma och då tog vi en promenad klockan 6:00 bortåt Oxelbergen. Det var kallt ute imorse och det snöade lite. Men nog fasen var vi ute en timme ändå, nästan i alla fall. Jag är ju strong nästan, lite. Sedan följde jag mamma hem, väckte ungarna och lagade till stor frukost med ägg och yoghurt och thé och mackor med bredbar fetaost och paprika. Det kändes härligt.

Så äckligt käck jag har blivit då :P

Jag åkte spårvagn hem efter frukosten. Hamnade på samma spårvagn som alla 17-åriga tjejer som var på väg till Kungsgårdsgymnasiet. Ärligt talat så förstår jag inte hur jag någonsin kunnat vara i den åldern. Så skyddad, så naiv. Jag blev nästan irriterad, kände mig gammal för att inte jag också kunde sitta där med tjejkompisarna och snacka skit om andra tjejer som gick på spårvagnen bara för att man innerst inne egentligen tycker att de såg jättebra ut, eller sitta och prata om dansträningen, eller om att skolan börjat med fullkornspasta och att Fun Light är så himla gott, eller "alltså, hon var ju lite stor innan, men nu alltså shit, cut the sugar liksom". Det är som två helt olika världar. Jag kan omöjligt ha varit så osäker, så korkad när jag var 17? Jag är glad att jag mognat psykiskt med åren i sådana fall.

Igår hade jag nog världens bästa dag efter jobbet tror jag. Ringde Emelie och skulle höra med henne om hon skulle med till Bosses, då hade hon tydligen Markus på besök, så vi möttes upp vid Filbyter och sedan gick vi till Lind's  och tog en kaffe. Vi skvallrade, snackade skit och pratade om allt möjligt. Det var härligt, som de gamla goda tiderna :P Gud vad jag saknar mina små raringar, my troop. På kvällen kom M. Det blev mycket vin, diskussioner om politik, bra musik (M har tipsat om musik som jag borde lyssna på) och därefter en promenad genom staden med avslutande fika på Världens Bar. Kunde inte bli mer perfekt. Det är människorna som gör det.

Jimmy, skriver du till mig nu? Jag ringde dig, men du svarade inte. Jag trodde du hatade mig? Jag tänker på dig. Du förstår.

The Used - I'm A Fake
Do I drink?
Do I date?
I've got perfect placements.
All my ink satisfied,
In your eyes.
I'm the biggest fan that I've got right now.
I made sure that I look how I wanted to look.
The people around me,
The people surround me.

Kräks

Var uppe tidig morgon igår, klockan 5:15 för att ta mig ut och springa. Kände att jag behövde rensa tankarna. Sprang så långt som till biblioteket innan jag stannade upp tvärt för att böja mig framstupa och andas. Det är nu man verkligen känner hur otränad man är. Sedan trodde jag det skulle bli bättre om jag drack vatten, men då blev jag mest tjock i halsen och illamående. Så duktig var jag. Men jag fortsatte i alla fall med en lång och rask promenad. Tog vägen ner till mamma för att möta upp henne. Vi gick sedan hela vägen längs med hamnen och upp för strömmen, över femöresbron till andra sidan där vi följde strömmen hela vägen och sedan hem till mig. Var hemma vid 07:00. Jag tycker om att gå vägen längs med strömmen uppe vid himmelstalund och sedan färgargården. Det ger mig minnen, vissa glada och vissa som idag kan kännas vemodiga.

Den gör sig påmind idag i alla fall, promenaden. Jag har ont i mina ben.

The Used - Buried Myself Alive
"I guess it's okay I puked the day away
I guess it's better you trapped yourself in your own way
And if you want me back
You're gonna have to ask"

Ikväll kommer M. Jag ska nog köpa hem en flaska vin, spanska Agramont. Litar alltid på tips från Mats :)

Tiger Lou - You Can't Say No To Me

Tiger Lou - Sam, As In Samantha
"so come inside my room tonight
i'll let you win i won't even put up a fight
we'll have a marathon of your choice
anything you want
movies, tv, magazines
music, sex or something inbetween "

Jag vill ha en munk

Men nej, nu är våren här och motivationen med den. Jag ska gå och träna efter jobbet, det var två veckor sen sist. Har inte haft ont i magen på hela helgen så det ska jag klara av idag. Från och med nu blir det hårdträning minst 4 ggr i veckan. Det blir härligt till sommaren sedan.

Hade utvecklingssamtal tidigare idag. Jag blir nog inte varslad, tror jag inte. De verkar vara i allt för stort behov av mig här... och så tycker de ju att jag är rar och gullig. Fy så töntigt, kunde jag inte fått vara en enstöring, som jag alltid fått vara. Skämt åsido, det känns ju smickrande att veta att man är omtyckt, av vissa i alla fall. Så jag blir kvar här, till döddagar eller tills jag drar till bättre världar.

Det är mysigt med regn, det har regnat här i eftermiddag och det är fortfarande regnstänk på de stora fönsterrutorna här. Himlen är sådär uppspricken, lite gråa moln kvar, men mest ljus. Nu skulle det vara så skönt att krypa ner i sängen, titta på en bra film och kura ihop sig mot... någon... kanske? Blir bio i veckan med M i alla fall. Det finns så mycket jag vill se; "Walk The Line", "Brokeback Mountain", "V For Vendetta". Får se vad vi hittar på för skoj.

Musiken är mitt liv.

Jack's Mannequin - Bruised
Mew - Shespider

Hel igen

"När hjärtat är breddfullt med lycka, svämmar ögonen lätt över."

Med Damien Rice - Cannonball i öronen steg jag klockan 06:30 imorse ut i glödande soluppgång. Fåglarna hade vaknat och cirkulerade över hustaken och på Nya torget hade torgmarknadsstånden börjat plockas upp. Det var längesedan jag kände en sådan vacker känsla, en känsla fylld av ro. Det kände som att allt fick en mening, jag kände en känsla av helhet och den lycka som är målet med mitt eviga strävande kände jag. Jag grät, glädjetårar för att jag vet var jag hör hemma någonstans, jag vet var all min kärlek hör hemma och vad jag ska kämpa för. Jag har varit vilsen så länge, när det jag letat efter funnits rakt framför ögonen på mig. Det som jag älskar så mycket men inte tar till vara på, ögonblicken i livet när man känner att allting stämmer, att allting är rätt.

Jag gick promenaden längs med strömmen över Saltängsbron och 3:ans spårvagn passerade mig. Jag vet att det här är rätt.



Pappa är i stan. Jag träffade honom på Spiralen 2 igår och det skuttade till i hjärtat på mig. Allt kändes som förut, som om alla dessa år inte passerat alls. Som att jag var pappas bortskämda lilla unge. Han lyfte upp mig i en stor kram.

Men han är så dum, han kommer aldrig förbättras. Tankegångarna är fortfarande de samma. Han är fortfarande den samma med de sidor jag avskyr. Fan.

För övrigt var jag med mamma på stan igår och shoppade. Köpte ett par nya gardiner till köket och sedan var vi på myrorna där jag hittade den här:

47393-7

Bilden gör den dessvärre inte rättvisa. Den är jättesöt! Sedan letade jag efter en pennkjol, men hittade bara en som var lite för liten. Då sa mamma att sådana hade hon flera stycken hemma från när hon var ung, så när vi kom hem provade jag en av hennes gamla som passade jättebra och den ska jag använda när det börjar bli lite varmare ute. Den är marinblå också och det är ju fint :)