Your eyes


Eclipse

Jag är trött. Skulle vilja få utlopp för lite kreativitet. Det blir inget nu. Jag har rast. Jag är glad att Hannes finns i mitt liv. Vi kan verkligen prata om allt. Eller ja, från min sida då, jag kan prata med honom om precis allt. Det känns inte jobbigt eller så, det känns inte som jag tvingar på honom gnäll eller som att han skulle tycka det jag säger är barnsligt eller naivt eller gnälligt. Det är bara prat om funderingar och så. Idag gick jag på stan i min värld. Det var lugnt och skönt och jag köpte två par skor. Tittade på lite lägenheter inatt, men ingen verkar vilja flytta så här års :P Det kommer kanske till våren, hoppas jag :) Nu tänkte jag gå ner till videoaffären på stan och hyra något kul. Jag kanske hittar en bra film när jag väljer själv. Brukar kunna bli så.

Jag drömde något inatt

Om bloggen, helt sjukt. Jag skulle starta något tema av något slag. Med en snutt av något varje dag? Men jag kommer inte ihåg det nu. Man får så många bra idéer på fyllan va :P Till och med drömmarna är inspirerande. Jag hade en jättekul kväll igår för övrigt. Förfest hos läskiga Zombie-Martin. Fia hade städat så fint :) Det var jättemysigt och pratade med Gobo, Emelie och Emelie om vitvaror. En massa läskiga zombies stod och sminkade sig i hallen, hehe :P Och så pratade jag med lilla Hanna i telefon, det gjorde mig glad. Sedan vidare till L'Orient för att titta på Zombie Suckers spelning, de var duktiga och det var kul att se dom. Kändes lite som när man var yngre och brukade titta på Rockkarusellen så många gånger. När spelningen var slut gick jag, Emelie, Emelie, Gobo, hans bror och Frej till Platens och skakade våra lurviga. Vi dansade centrifugen, ispirerade av den oh så viktiga vitvarukonversationen. Jag och Emelie hamnade vid Black Jack-bordet och spelade så det lärde jag mig och blev kung vid det bordet, killarna hade inte en chans emot oss. För pengarna åt vi gratismat på Kebabbaren och sen gick vi hem. Idag julhandlade jag pyttelite presenter till i Linköping stad och tittade på hur de byggt om inne på Gränden, såg fint ut :) Handlade en duschcreme inne på nyöppnade Lush också, den enda som luktade gott typ.

Nu ska jag lämna min lilla älskling hemma och kila till julefriden. Jag hyr film ikväll och så ska vi äta risgrynsgröt med skinkmacka till. Det blir mysigt. 

Jag skriver kanske lite larvigt. Men det här är den jag är idag. Och det har hänt så mycket kul som kommer märkas snart.

God Jul

Något jag inte riktigt förstår

Jag har ett problem, jag har en tendens till att höra konversationer runt omkring mig utan att jag ens anstränger mig för att tjuvlyssna. Det är därför man ofta kan se mig med ipoden i öronen när jag går på stan. Det jag tänkte mycket på igår är hur bittra vi människor är egentligen, har vi allt är vi ändå inte nöjda. Jag hörde konversationen mellan dottern och mamman igår och hur dottern sa till sin mamma att hon fattade trögt, jag hörde konversationen mellan flickvännen och pojkvännen flera gånger igår, hur pojkvännen var oförstående över något som flickvännen tyckte att pojkvännen borde ha förstått och man ser hur hon struttar ut, ursinnig ur affären och han efter bedjandes; men jag vill ju köpa en julklapp till dig, men snälla, förlåt, det är klart vi ska köpa julklappar till varandra, det var inte så jag menade, eller konversationen över telefon med sin respektive där pojkvännen blir skuldbelagd över att man har en dålig dag och är hungrig. Det är så tråkigt att när man väl har ett förhållande så kan man knappt vänta på att sabotera det genom att vara just så där, bitter. Sedan står man där, ensam och ångrar sig bittert. Jag tror aldrig jag kommer skaffa förhållande, förhållande är inte för mig. Men när jag ser den här bitterheten runt omkring mig så kan jag inte låta bli att tänka på att jag aldrig skulle kunna bete mig så där mot någon annan, jag kan vara ledsen och ha en dålig dag, men då skulle jag söka tröst, inte skrika ut min frustration på en oskyldig. Det låter för jävla illa.

Jag är glad för det jag har.

Jag

Moi
Fotograf: Camilla Karlsson

Min blogg

Det roliga med min blogg är att jag inte är politiskt korrekt och att jag inte skriver blogg för att bli populär eller läst av den stora massan eller för kommentarernas skull, får jag en kommentar som inte göder mitt ego så tar jag bort den. Åh, vad bra det känns då. Då vet ni inte ens om jag fått kommentaren eller läst den. Det här är min blogg och i den skriver vi bara bra saker om Nathalie. Jag förstår inte varför inte alla gör så här.

Reklam

Var på Beowulf med Angelica och när vi satt och väntade på att filmen skulle börja fick jag första gången se jobbets reklamfilm på bioskärmen.



Jobbe

Jobbe

Jag innan jobbet, skjorta från NewYorker, nu går jag snart

Ledig

Idag var min lediga dag, vad gör jag då? Gick till jobbet förstås :P Jag tror jag är sjuk, skulle bara göra personalköp men det var nästan så att jag började ställa mig och sortera kläder när jag ställde mig för att prata med en kollega. Annars var det mysigt idag, såg Beowulf på bio med Angelica, hur kommer det sig att de senaste filmerna jag sett nu på senaste tiden visat sig vara jättedåliga? :( Köpte en hel tallrik mat idag på Thai, rörde ingenting på tallriken och ställde den tillbaka i brickstället precis som den serverades mig, har tappat min hungerskänsla. Det måste vara en första. Blev ett par scones ett par timmar senare på Wayne's istället. Det har jag ätit idag, scones och en macka till frukost. Känns inte toppen. Men annars är det bra. Imorgon är det 50 Cent med Emelie :) Det blir nog bra, trots att jag inte lyssnar något på honom. Kan ju vara en kul upplevelse i lilla Norrköping i alla fall. Sov hos Emelie inatt, vi hyrde Goya's Ghosts tror jag den heter, inte bra den heller. Eller egentligen var den kanske det men jag uppskattade den inte. Satt mest och skrattade åt Nathalie Portmans vanskapta ansikte. Hon såg för humoristisk ut för att man skulle kunna låta bli. Nu sover Angelica här i sängen och jag ska väl snart sova jag med, sitter uppe och lyssnar till ljudpyset från fönstret som jag aldrig lyckas stänga till ordentligt och sms-signalen från Angelicas mobil som låter varannan minut. Det är lite hemtrevligt när någon sover över hos mig, blir plötsligt inte lika öde här då. Även om hon är en tjurpuppa :P

God natt

Pushing Daisies

Pushing Daisies


Det vackraste på länge, se den.



Halleluja

Det här är det bästa jag hört i idols historia.