Glad

Jag pratade nyss med världens gulliga tant, hon pratade med mig som om jag vore en människa. Hon frågade var jag kom ifrån och hörde att jag var förkyld så hon sa att jag skulle krya på mig. Det är sånt här som kan göra en hel dag. Nya tröjan har jag på mig idag och det är varmt ute. Det blir en bra dag :) Bloggen har blivit lidande, men jag har bestämt mig för att har jag inget vettigt att skriva så tänker jag inte göra det heller. Dessutom har jag varit lite deppig på senaste. Lämnar er med en låttext av en suverän artist, Maria Mena.

Maria Mena - What's Another Day
"You gave this way more thought then it deserved."
You say as I tell you about my fear of rejection.

I wouldn't know better then to get scared,
cause since we've met we've had this great connection.

"You know concrete colored buildings all grow stale,"
you say as I look up dreaming.

I know better than to include the both of us.
But I can't sleep when you're gone and you say,
"What's another day?"

This stage of oblivion I find comfortable
and prior to this I never spoke.
You say you understand my absence now,
and why I never tell jokes.

"You know concrete colored buildings all grow stale,"
you say as I look up dreaming.

I know better than to include the both of us.
But I can't sleep when you're gone and you say,

"What's another day?" when we're already getting use to gray.

"What's another day?" when inspiration grows out from this.

"What's another day?" when silence is the next best thing to this, and we're all getting used to hearing you say...

Bilddagboken...

är uppdaterad. Just nu sitter jag och lägger upp bilder. Men det går något så fruktansvärt segt :S

Ledsen



Med risk för upprepning.

And Then I Turned Seven - Goodbye (I'm Sorry)
Time has run out, for me.
Everything's distant and I don't know what to believe.
It's so hard, lost in the world confusion.
And I need to leave, for a while.
Life is so meaningless, there is nothing worth a smile.
So goodbye, I'll miss you.

Helgen var underbar

Bilder kommer i bilddagboken snarast, så fort mitt internet kickar igång :P Just nu:

 

Depeche Mode - It's No Good
Don't say you want me
Don't say you need me
Don't say you love me
It's understood
Don't say you're happy
Out there without me
I know you can't be
'cause it's no good

Bjuden

Idag tänker jag bli bjuden på lunch, det är därför jag är så himla glad just nu. Det strålar om mig och min chef är lite fundersam över varför jag är så glad. Men det är ju fredag idag också om man bortser från lunchen och helgen blir kul. Mysigt att festa ihop med nytt folk och lite gammalt man inte umgåtts mycket med på mycket länge.

Idag har jag suttit och kommit fram till precis hur jag vill ha mitt hår och när jag ska ordna den biten och så har jag börjat fundera på om jag ska tatuera mig i nacken. Gillade tatueringen som Keira Knightley hade i Domino "Tears In Rain". Nu tror jag nog bestämt att jag antingen, om jag nu kommer på någon text som betyder något för mig, tatuerar det eller så gör jag en fjantig liten måne i nacken :P

Yesh!

Tomorrow, SötMacke har kommit hem och firar det stort. Pusskalas hos honom alltså :P Systeryster, åhjo det är hon på riktigast, fyller 14 ett ton mer och det firas med grillning :D Lördag kryssning och nu hänger Robin aka Tom Green på också! :) Det ska bli roligast. Vi kommer ha värstinghytten med massa mys och bus och dricka och sen äger vi ute på båten :P Nu slutar jag för dagen och tänker åka hem på bussen som jag ska sova på och lyssna på min braiga musik och sen när jag kommer hem ska jag lalla omkring i lägenheten och vara söt och packa lite skit med mig tills imorgon.


Puss

Jelly Belly Beans

Godis

Är det bara jag som gillar dem?

Nu ska jag sätta mig i soffan, titta lite på tv innan jag går och lägger mig, äta lite Jelly Beans och vara allmänt skitlat :P Nu är påskafton slut, det har varit en skön dag ute hos mormor vid Ågelsjön. En promenad i skogen, längs med de branta bergsväggarna, tillsammans med hunden Selma och min mor. Mor Är Rar :P Vi stötte på ett träd som bar på många minnen, många namn och initialer och hemma hos mormor var det mysigt och varmt med sprakande eld och det engelska porslinet vi åt ur. Hunden låg lite slött vid mina fötter när jag satt och åt mat vid barnbordet, vilket jag för övrigt kommer att få sitta vid tills jag blir 35 :P Jag tycker om min mormor och vitsippor och mystiska spännande sagor och fabler och berättelser från förr.

Greencha

Aem 'kei

Jag köpte en söt liten sommarklänning igår. Billigt och bra också ;)

Ljus är till för att tändas

PartyLite

Igår var en dag då vi bara var, Emelie och jag. Hon sov över hemma hos mig från torsdagen till fredag. På kvällen låg vi och tittade på Lady In The Water, ganska simpel men ändå underhållande film. Det var till och med lite spännande stundvis och jag fick nackspärr vid ett tillfälle då jag blev så rädd av att Skrunten hoppad fram från ingenstans och hoppade till med hela huvudet :P På morgonen låg vi och slöade så länge vi kunde tills vi "tog oss i arslet" och gick ut i världen. Vi promenerade runt i industriområdet i Norrköping och tittade lite på var Emelie kan komma att studera i höst och avslutade den vandringen på Världens Bar där vi lunchade :) Efter lunch fortsatte vi promenera runt lite i affärer, satte oss på en bänk och njöt av att solen värmde just där, just då och lyssnade lite på en tafatt trubadur. Han får creds för att han gav sig den på att spela sin roll. Vi hann besöka mamma en sväng och snacka lite skit också innan vi gick bort till Gamla stan och satte oss för att äta Sushi. Eller ja, Emelie åt och jag tittade på för att jag fortfarande var rätt mätt efter lunchen :P

Sedan åkte vi det där "skittåget" till Linköping och vandrade hem till Erik. Erik själv var och tittade på hockey hos Göransson medan vi passade på att möblera om hans lägenhet och måla obsena bilder i paint som vi fixade till som skrivbordsbakgrund på hans dator. När Erik sedan kom hem tittade vi på filmen han hyrt som var det mindre lyckade inslaget under dagen som gått. Romance & Cigarettes, obs se inte!

image162

Rätt sent åkte vi hem (för att vara en arbetsdag för mig morgonen därpå) och trött var jag men ändå avslutade vi kvällen/natten med tända ljus och småprat om allt och inget. Nej, det lät fel att skriva så. Jag vill inte vara klyschig. Vi pratade om viktiga saker, allvarliga frågor, om framtiden och det som varit, vi jämförde och analyserade, vi skrattade och snackade skit. Allt det som vi är bäst på :P

Det här var en bra dag att vara på.

Min droplet

Den här har jag gjort :)


Tycka synd om sig själv

DagbokenAlmost Famous

Nu är dessa två otroligt underbara filmer på väg hem till mig :) Min samling ska bli den bästa :P

Jobbet

Jobbet

Vissa dagar...

Jobbet 2

... undrar man vad man gör här egentligen.