Övertid

... i ett sprucket handfat tog hon av sin makeup. Jag sa; Du är vacker. Hon sa; Om jag kände mig så.


Sushi

CatSushi

Igår var vi ute och åt sushi på Wasabi, sedan jobbade vi övertid för att få ut lite extra i lön den här månaden och till sist stack vi hem till emelie, hämta bilen och åkte till macken och köpte godis, läsk och ostbågar :P Blev en riktigt onyttig kväll, men det är vi värda för snart är det dags att bli nyttig igen :P

Jävla pissdag




Mika - Any Other World
In any other world
You could tell the difference
And let it all unfurl
Into broken remnants
Smile like you mean it
And let yourself let go

Cause it’s all in the hands of a bitter, bitter man
Say goodbye
To the world you thought you lived in
Take a bow
Play the part of a lonely, lonely heart
Say goodbye
To the world you thought you lived in
To the world you thought you lived in

I tried to live alone
But lonely is so lonely you know
So human as I am, I had to give up my defences
So I smiled and tried to mean it
To let myself let go

Cause it’s all in the hands of a bitter, bitter man
Say goodbye
To the world you thought you lived in
Take a bow
Play the part of a lonely, lonely heart
Say goodbye
To the world you thought you lived in
To the world you thought you lived in

Queen

Den här får mig att tänka på någon...

Queen

Nya bilder

Har uppdaterat bilddagboken.

Jobb imorgon...

... och jag får använda mig av Johan Glans för att bäst beskriva precis hur jag känner. Jag tror jag är kär i honom :P



Vi hade det nog lite för roligt i torsdags :P

Efterfesten

Nu är The O.C. slut...

The Ends Not Near, It's Here



Vad ska jag göra nu?

Min mobilkamera suger

Min mobilkamera suger

Var och fikade hos Sanna i tisdags kväll och hon tog fram sin samling av LP-skivor. Det ligger så mycket kärlek i gamla LP-skivor och de hon hade var alla underbara. Nog för att jag älskar att tekniken ständigt utvecklas, men samtidigt är det lite sorgligt på något vis att allt det enkla som man förr tyckte var så speciellt försvinner. Känslan man fick när man hörde den lite raspiga, grusiga musiken som kom från spelaren fick jag tillbaka lite just då och man kände sig lite barn igen.

Jag vill ha en hund

Japanese Chin


Jag vet att det här får mig att framstå som världens larvigaste, men jag får väl stå för att jag ibland är en riktig mjukis. Jag vill ha en Japanese Chin. Det här var fan det sötaste jag sett, slår alla Chihuahuor med hästlängder :P


Det är lördag


Puss

Det är så man får ta det helt enkelt. En strul/skumdag på jobbet och många timmar har gått åt till att mest vara chockerad och förvirrad. Först möte med HTF där det gick livligt till. En del märkliga kommentarer och arga toner som givetvis fick min förbannade nyfikenhet att vakna till lite extra. Därefter blev jag bortföst mot ett annat möte gällande min prestation på arbetsplatsen. Fick en alla hjärtans dag present i efterskott av Ekkepekke, sådär så att man inte blev glad utan skämdes nästan och kände sig dum och inte ville ta emot den, trots att det var en fin gest. Så fick man höra en hel del sexprat på jobbet om bondage och två goda vänner som utövar det, vilket gör att min nyfikenhet bubblar över. Det här är alltså något som man mest hört talas om eller i avancerade former sett i dokumentärer på tv, men när det kommer så nära inpå och blir verklighet så känns det som vilken vanlig grej som helst.

Mycket spännande, intressant och skrämmande arbetsdag på något vis. Nu ska jag sova hos min pöma ikväll och vi ska gå och käka nu efter jobbet, myspys ;)

Snart blir det
kryssning :)

Jag dör

Bortsett från den otroligt fjolliga rubriken (d.v.s. om man hörde tonfallet i hur jag menade att den skulle låta) så ligger det i alla fall något i det.

Tittade just på senaste avsnittet av The O.C. och det finns verkligen få serier som lyckas så bra med att beröra eller röra upp känslor som den här. Det var ett av de bästa avsnitten hitills och självklart avslutades den med en gammal favoritlåt, Fredo Viola - The Sad Song. Jag kommer ihåg när jag för flera år sedan hörde den på en internetsida till videon som är riktigt skum. Jag vill nog inte avslöja vad som hände i avsnittet, men det slutet var bara så snyggt gjort.

Här är i alla fall den skumma lilla videon till låten.

www.blogthings.com

Hittade sidan tack vare  http://minola.blogg.se och såg det här lustiga testet, skulle bara testa det :P



What Your Underwear Says About You
You buy the sexiest underwear you kind find, and always have something hot on underneath your clothes.

You're a closet exhibitionist who gets a thrill from being secretly naughty.

Testet hittar du här: The Underwear Oracle

Adam Sandler - Click


Nog för att mannen är bland det roligaste som finns, men han är också en jävel på att få en att börja gråta :P Det här kanske ger lite förståelse för min reaktion när jag såg filmen. Skratta inte åt mig och är det så att du inte sett filmen och jättegärna vill se den så titta inte på den här snutten, det förstör ju en del :P 

Ikväll

Ikväll

Ben & Jerry's, The O.C., Grey's Anatomy och lite schlager ;)