Det är kallt, men vår

Finns det något bättre än att äta ute? Var på  allas vårt Café & Kök med Emelie. Vi har våra stammisställen nu.  Sen gick vi och köpte oss en semla var på Gyllen. Årets första tror jag. Nu känns det som att våren kryper närmre. Och vad mysigt det blir sen. Då är sommaren inte steget långt ifrån.

Vakna nu, Anneli. Männen från Venedig.
Dom har stängt sin fabrik, du är faktiskt ledig.
Klä dig i nått himmelsblått, och på huvudet en kalott.
Kaffet kokar på vår spis, vakna nu, Anneli!

Spårvagnarna kör ikapp, ner för Drottninggatan.
Gubben i sin silverfrack, tänder morgonbrasan.
Du och jag är samma sort, fast jag är lång och du är kort.
Det stod i morgontidningen, upp med ögat, Anneli!

På tyska torget, Anneli, står en blåsorkester.
De värmer sig med akvavit, och stämmer instrumenten.
Grannens ungar övar på, basfiol och trombon.
Jesper spelar mandolin, vakna nu, Anneli!

Och luras inte, Anneli, jag vet att du är vaken.
Snön har fallit bommulsvit, över alla taken.
Kom och va min vinterfru, torghandeln har börjat nu.
Vi ska köpa dig nått fint, det blir väl bra, Anneli?

Och det knarrar under sulorna och jag har långkalsonger.
Sparar alla smulorna, hör på fågelsången.
Jag är full av vinterhyss, kom och ge mig en kyss.
Jag är du och du är vi, vakna nu, Anneli!


Imogen Heap - The Walk

It’s not meant to be like this, not what I planned at all
I don’t want to feel like this
No it’s not meant to be like this, it’s just what I don’t need
Why make me feel like this, it’s definitely all your fault



Kyss mig. Det är vår.

Sanningen

Kan vara svår att ta ibland. Att man betytt så mycket för någon. Men Angelica är inte så dum som man tror ibland. Hon sa det rakt ut. Han bryr sig inte ett skit, för han har betett sig som ett svin. Det gör man inte mot någon man bryr sig om.

Wow, puh. Det var klarsynt och lite omkullkastande. Men det var ärligt och sant. Ett tag där så trodde jag att ändå, kanske lite, fanns kvar. Tänk att något så starkt bara kan försvinna som en liten vindpust. Man trodde man var lutande tornet i Pisa, jag menar hoppet satt i. Men World Trade Center skulle man kanske snarare kalla det. Putt.

Vi var och fikade på Wayne's Coffe. Det får nog bli nya favoriten med en massa gott och STORA kaffe... inte muggar, hinkar! Det är alltid bra att få valuta för pengarna :)

Har köpt mina underbart fina röda Whyred Pallenberg skor nu. 2299:- men det var det värt. Och så köpte jag en massa sidenband, vita jeans, randig kofta, randiga strumpor (randigt är fint), blodrött nagellack( har blodröda naglar nu) och så har jag klippt mig och köpt ny hårspray som luktar dröm ;)

Nej, nu ska jag nog hem, tycka lite synd om mig själv, stänga ute världen, se en bra film och äta något gott.

                                                     47393-4


Simon

Simon

Försökte ta en fin bild. Här är den i alla fall. Jag ska fan bli duktig på det här, får ge mig den på det. Och sen ska jag bli den som är den. Min vän Simon i all fall. Det var länge sen, men nu har vi börjat umgås.

Gör mig lycklig

Lisa Ekdahl. Hon reder ut allt trassel.

Lisa Ekdahl - Ljug För Mig Älskling

Hon vill gärna tro att du kommit hit för att stanna. Hon vill gärna tro att du är den du utger dig för. Hon lyssnar till dig, du är varm och förtrolig. Hon lyssnar till dig och vill gärna tro allt hon hör. Men hon tror att det som har makten att föra oss samman rimligen också har makten att dra oss isär. Hon tror att allt som kan byggas också en gång ska raseras. Ändå håller hon om dig så ömt varje gång du är där.

För hon, vill bli förd bakom ljuset.
Hon, vill ha kyssar och smek.
Hon säger ljug för mig älskling, du vita lögnare.
Ljug, som om allt var en lek.
Hon säger ljug för mig älskling, du vita lögnare.
Ljug, under kyssar och smek.

Då hennes ögon är öppna, är mörkret där och fördunklar. Hon tänker vi blundar för ljuset, bländade kan ingen se. Så hon sluter sig till att hon aldrig sett något riktigt. Hon sluter sig till att hon inte vet hur något är. Men finns någonting som är ställt bortom rimliga tvivel. Finns någonting som en blind stackars sate kan hålla för sant.

Nej, det finns ingenting som hon blint kan blunda och tro på. Det finns ingenting som för alltid känns likadant.


Oj

Hej igen. Man glömmer lätt bort sig ibland. Jag glömmer lätt bort mig ibland. (Skämmes)
Har börjat på annons nu så jobbet känns lite lättare. På den sociala fronten känns det som att allt börjat lätta lite, allt har börjat bli lite lättare. Jag njuter av människors sällskap till skillnad från tidigare då jag haft social fobi. Eller ja, det har känts så.

Våren har försvunnit ett tag nu igen. Men det tar jag, bara jag får skämma bort mig själv med fina saker. Har köpt en ny parfym, min parfym ;P "Angel" by Thierry Mugler. Den luktar underbart och har en söt flaska. Nu känner jag mig lite lyxig.

Oh, det blir en kryssning snart också, med arbetskamraterna. Vi ska åka med Birka. Kanske inte det roligaste, men sällskapet är ju bra och vi får tydligen bra hytter. Det blir nog mysigt tror jag :)

Annars har jag varit på badhuset idag, tränat lite och simmat lite. Jag känner mig lite duktig som gör det på min lediga tid :P

Jag blir lite rädd, när tiden går alldeles för fort. Det blir alltmer påtagligt nu. Man hinner inte allt man vill hinna med.

På önskelistan:

Röda Whyred Pallenberg



Did I Disappoint You...

... or leave a bad taste in your mouth?

One love.

Har varit ute ikväll. Det var mysigt. Köpte Bacardi Apple och drack på förfesten. Det är min nya favvodricka. Mmmumma :P
Var ute med Jens och Hanna. Tog det väldigt lugnt för att vara ute, men det var så skönt på något sätt. Men det finns så mycket att tänka på. Jag tänker så att det knakar :P

Var på Ikea idag. Köpte en säng! :) Tjohoo! Och sen en golvlampa i rispapper, ett duschdrapperi, doftljus och påslakan. Det ser mysigt ut hos mig nu. Och så har man skaffat digital-tv. Boxer med Robert :P Känns så mysigt att jag längtar hem. Vill lägga mig i min underbara säng, nyduschad mellan mina nya lakan och med min fina golvlampa tänd och titta på bra tv-program. Vill någon joina? Det blir mys. Sebbe, du får hälsa på snart ;P

Over and out...

...eller något annat töntigt :P

/Nathalie