Ett till youtube-klipp


Den här låten dansade Svante och Maija till på bröllopet, det var dansen mellan hustru och man. Det var väldigt fint och det var nästan nästan så att jag fick en liten tår i ögat. Jag önskar jag kunde fångat det på film, Svante som dansade vals och så duktigt :) 

Köpte en ny parfym, älskar den


Ingen nyhet kanske men jag har aldrig haft den förut och älskar verkligen att den luktar sött men ändå fräscht på något sätt. Fin reklam :)

Bilder från fotograferingen









Fotograf: Mikael Linell
Stylist: Petra Linell

Dåligt samvete

Det ska jag också sluta upp med att ha, det är bara larvigt. Jag kan inte ta på mig ansvar och känna mig skyldig för att andra inte får som de vill alltid, för att folk blir besvikna. Då får de tala om det, som varje vuxen människa gör.



God natt

Benny & Joon

Satt hemma hos Martin och tittade på filmen Benny & Joon som jag jättegärna velat se så Martin fixade det :D Den var precis så bra som jag hoppats på. Jag blir bara mer förälskad i Johnny Depp efter att ha sett filmen.

Har haft min första arbetsdag idag, det känns lite tungt men man kommer ju snabbt in i det. Men nu får det hända något tycker jag. 


Förresten


Jag kan knyta körsbärsstjälken med tungan ;P

Just det ja

Pappa är hemma.



Jag är feg

Jag tänker för mycket utan att säga det högt. Det gäller för det mesta. Jag önskar jag vågade säga förlåt för de saker jag sa eller de saker som inte blev sagda, jag önskar jag kunde säga att det kanske fanns ett bättre sätt att avsluta allt på, än att ta död på det genom att få dig förlora all respekt för mig. Det är så jag alltid gör, jag ger dem det som behövs för att de ska börja undvika mig istället för att prata om det. Dödsstöten. 

Imorgon är det jag som åker till Finland, det är blandade känslor men min bror är där och det väger upp för en hel del.

Godnatt

The Hills

Tittade just på den nya trailern till säsong 4 av The Hills. Serien börjar igen den 18 augusti och jag blir överlycklig. Nu kan man få börja leva sig in i den världen och glömma sin egen för ett ögonblick igen. 


Här är nya trailern


Slut

Nu känns de som att sommaren definitivt är slut. Jag lyssnar på Joshua Radin och får en känsla av höst. Det är Joshua Radin som är höst, som är den mysiga känslan av att allt står stilla men så mycket händer samtidigt, som är närhet i mörker. Nu ska jag packa ner lite soppa, marmelad och philadelphia och gå ner till min kära mor för att äta ihop. Det finns inte så mycket mys i min lägenhet nu. 

En liten strimma av ljus


En morgon tittade jag upp i taket och såg det här. 

Allt jag vill är att sluta tänka på dig. Att sluta undra hur du har det eller hur du mår eller vad du tänker på eller drömmer om eller om du drömmer alls fortfarande. 

Nathalie

Det finns en känsla där. Den liksom hoppar till i magen ibland. Den kommer utav minnen, från en tid då oskuld var självklart och det bästa som fanns var jordgubbar i mjölk eller blåsippor. Jag vet inte vad som hände med det, det som var då. Jag vet inte vad som hände med mig. När började egon växa? När blev det materiella viktigare än upplevelserna? När började misstron på människan och det alltför snabba dömandet av en person? Det är en speciell känsla, värme i kyla och fukt. Det är en speciell känsla, lycka i regn. Det är en speciell känsla, vackert i vardag.Gör vad ni vill, så gör jag vad jag vill tänker jag. För så är det. Så kommer det vara. Ni som är minnen, som funnits och försvunnit. Ni ger mig lycka fortfarande idag. Det är som porträtt i tanken. Som stillbilder ur en film. Jag är mottaglig men följer känslan. För jag vill inget hellre, inget mer än att känna det där, känslan av jordgubbar i mjölk eller blåsippor. Det gör jag, efteråt. I minnen.

Jag gör mig glad


Så här roligt har jag det :P