Alles kann besser werden

Jag tror aldrig jag skrattat så mycket som jag gjort här, borta från hem. Eller känt så mycket bra känslor. Jag fick till och med en liten känsla av kärlek som sköljde över mig vid ett tillfälle. Det är nog dags att seriöst börja fundera över en långvarig flytt ifrån mitt hem, ifrån Sverige. Men första målet på färden ska nog bli Indien. Trots allt.
Ikväll efter jobbet har jag varit på Sightseeing i Danmarks förorter. Vi gick från en förort till en annan visade det sig. Det började med att vi försökte hitta en kvällsöppen mataffär i Hilderød och slutade med att vi stod på en kvinnas uppfart i Ullerød och bad om vägbeskrivning. 2 timmar ute i kylan. Trots det skrattade jag så jag grät vid flera tillfällen.
Detta hotell ser ut som att man klivit rakt in i en liten by, belägen inuti ett växthus och varje rum är som ett litet hus. Vi har eget kök, det kan nog komma väl till hands. Imorgon köper jag mig lite te som jag kan ha på rummet. Jag har det bra nu i alla fall, efter en lång, varm dusch, bra musik som jag lyssnar på och snart ska jag gå ut på min egen lilla terass och ta en nattcigarett. Ska somna tidigt ikväll har jag bestämt. Dags att bli vuxen och börja ta ansvar över sig själv och sitt liv. Det börjar med att ringa till vårdcentralen det första jag gör när jag kommer hem för att ta reda på vad som är fel med mig och försöka bli bra igen.