Du är mest bara ett nöt

Såg precis efterlängtade Once. Jag vet att jag kommer drömma drömmar som gör ont nu. Men det var det värt. Det här är vackert, det är operfekt perfektion, eller som jag och Elisabeth brukade säga om saker vi tyckte mycket om; det är fulfint.



Jag önskar att jag kunde sjunga.

Jag är så arg på dig, fast jag inte ens känner dig. Jag hatar dig för att du får mig att känna ilska.

Taskigt

Taskigt

I'll kill her


Jag har en ny favorit på jobbskivan, Soko - I'll Kill Her. Nu ligger jag i sängen och tänker på inspirationen jag hade till att städa min lägenhet så som de gjorde på tv. Emelie sov här inatt och vi tittade på Life Aquatic och åt varma mackor. Jag är segstartad här. 

Malin lade upp lite bilder på sin pixbox från förra helgen, jag har blivit riktigt dålig på att fota så jag tar hennes bilder istället. En Karin, Malin & Nathalie-kväll"

image241

På Världens Bar, visst är vi ett par sköna syner ;) Vi åt mat och delade på en kanna cider, senare kom Joel och joinade.

image243

Hemma hos Karin i soffan, ännu ett bevis på en segstartad Nathalie. Tog ett tag innan man kom för sig att kanske göra sig festfin. Men det var så mysigt att sitta och prata och dricka.

image244

Karin och Joel

image245

Jag och norrlänningen ;P, klara för att gå ut

image246

Ute på Teaterbaren

image247

Vi är bäst


Kära bloggen

Jag får skrivkramp om någon tycker att jag skriver bra på samma sätt som att jag får panik om någon som inte känner mig idag vill umgås och förväntar sig att jag ska vara som förr. Jag klarar inte förväntningar på mig själv efter som jag inte ens kommer i närheten av att leva upp till mina egna. Här kommer en bra låt. Det är det mesta jag har att komma med just nu.


Nu ska jag ta tag lite i livet, duscha och fixa mig fin för att gå till Karin och äta tacos och därefter fest hemma hos Emelie.