For some reason I can't explain

Linköping hela dagen igår med Millapilla och ikväll blir det fest hos Angelica med utgång på Palace efter det. Livet är i full fart fram! Shoppat på jobbet idag och det blev en massa guldkorn. Vet inte när man ska hinna ha på sig allt bara :P Parapapapapa

Broken hearted girl



Something that I feel I need to say
But up to now I’ve always been afraid
That you would never come around
And still I want to put this out
You say you’ve got the most respect for me
But sometimes I feel you’re not deserving me
And still you’re in my heart
But you’re the only one and yes
There are times when I hate you
But I don’t complain
Cause I’ve been afraid that you would've walk away
Oh but now I don’t hate you
I’m happy to say
That I will be there at the end of the day

Ganska trött...

... på att göra saker för andra. Det känns ofta som att man ger men det känns sällan som att man får något tillbaka. Det är så små gester som jag skulle vilja ha i gengäld, men inte ens det. Man är väl inte mer värd än skit.

Baby don't worry you are my only

Jag är så sjukt pepp! Att det kan krävas så lite för att lyfta humöret. Jag är på så bra humör att jag ska ta tag i och fixa det där med dolt mobilnummer. Jag tar riskerna med att inte ha det längre, från och med... snart :)

Och!

Jag ska åka ifrån denna stad den 20/11! Åka ifrån besvären, människorna som bryr sig om sig själva. Det gör att jag får frihetskänslan tillbaka.
Anya Marina - Whatever You Like

On another note

Det är höst och ja, mitt humör är inte vad det var under de ljusa dagarna det här året. Men det finns en himla massa att vara tacksam och glad för. Jag har en underbar ny mysig jacka, mitt jobb är något jag ser fram emot nu för tiden, älskar att vara kreativ och komma på smarta lösningar, har fått nya små goa vänner som håller humöret uppe trista kvällar, får hembesök ganska ofta i jämförelse med den tid som gått fram till nu, jag har Camilla min fina kusin, jag lyssnar på underbar musik (ibland), alla serier håller uppe spänningen i vardagen lite och senaste avsnittet av Gossip Girl var kittlande, jag har gått ner i vikt och min lägenhet börjar arta sig.

Spontant tanke: Dra åt helvete ditt lilla äckel!

Say it's over 
Say I'm dreaming, say I'm better than you left me 
Say you're sorry, I can take it 
Say you'll wait, say you won't 
Say you love me, say you don't 
I can make my own mistakes 
Let it bend before it breaks