Party like a rockstar ;)

Party like a rockstar ;)

Jag har varit dålig på att uppdatera min bilddagbok, borde ha gjort det efter att jag kommit hem från Tyskland men det har varit så mycket med jobbet, uppbyggnad av butiken och invigningen. Idag var den första dagen med en nästintill normal arbetstid. Igår ville jag bara gå hem, grät på vägen hem för det kändes som att fötterna skulle gå av eller spricka upp och börja spruta blod. Det bara pulserade i dem och jag kunde inte hålla mig uppe. På bilden var jag på nattklubb i Housum eller hur det nu stavas, det här var efter en hård arbetsdag i butiken i Flensburg men trots det klarade jag av att festa till 5 på morgonen. De här dagarna har jag knappt klarat av att lägga mig själv. På bilden ser ni Willy (till höger), som vi kallade honom, han jobbade på herravdelningen i New Yorker-butiken och var riktigt gullig som bjöd ut oss på lördagkvällen. Han och hans gäng med polare kom i två bilar och plockade upp oss utanför hotellet och på nattklubben bjöd de på otaliga redbull/vodka-drinkar. Brian i mitten var mitt ragg och hångel för kvällen ;P Vi dansade hela natten och han fick en ros av mig. Dagen efter när vi fikade upptäckte jag att han inte pratade engelska, han kunde inte det. Kommer inte riktigt ihåg hur kommunikationen kunde gått till den natten. 

Den här kvällen kommer jag aldrig glömma. 

Nu har jag fått stipendiet till Ecuador-resan. Får se hur det blir, skulle ju vara trevligt att åka dit.

Housum

Housum

Instead of...

Nu är jag hemma igen. Det var en kort liten tripp till Flensburg i Tyskland, varav två av dagarna spenderades på Kastrup, flygplatsen i Hamburg och någon timme eller så i Neümunster :P Trots den korta bortavistelsen så lärde jag känna en ny stad och lite nytt folk. Två jättegulliga tjejer jag åkte med och lite folk som bodde i Flensburg :) Lite fest blev det, mycket onyttig mat och drickande av drinkar på kvällarna. 

Den här låten visste jag inte ens att jag hade i min ägo. Den liksom ploppade upp på itunes helt otippat, men det är nya favoriten nu.

Aqueduct - The Suggestion Box
Instead of beating me up
you should be giving me hope
Instead of bringing me down
you should be lifting me up
instead of starting a fire
you should be heating things up
I'd never leave you there
screaming for my love

By the way

"Adjö är ej för alltid, farväl är inte slut. I mina tankar finns du, där finns du alltid kvar."

Nu sitter jag och snyftar till Micke och Molle. Jag måste vara den mest känslostyrda 21-åring jag vet.

När jag ändå är igång

... och lägger upp larviga Disney-låtar jag tycker om så kan jag lägga upp flera låtar jag gillar från tecknade filmer, de är många men de är bara en liten snutt av de jag tycker om, jag är jättepinsam när det kommer till tecknade filmer med musik i.



 

 

 

 

 

 

 


Fika

Fika

Det här är jag, efter en helg av bara städning. Trött, osminkad och hungrig. Första målet mat på dagen, klockan 19, på Skafferiet med Angelica. Det blev en ciabatta med tonfiskröra och ett glas varm choklad. Var hos Emelie på fredagskvällen, vi satt uppe till 5 och pratade om alla viktiga saker i livet. När vi kommer igång blir det en hel del analyserande och uttryckande av åsikter. Och så blev det, filmen som kunde varit bra då Angelina Jolie var med i den, blev inte alls lika intressant som våra diskussioner. Det var mysigt. Annars har jag bara städat i helgen, men det är bra, för nu är jag klar med lägenheten innan jag åker. Det känns skönt.

Sitter hemma hos min mor nu. Har huvudvärk och kan inte sova. Jag tänker mycket, för mycket för mitt eget bästa. Mest på saker jag drömmer om att göra eller äga. Jag är materialistisk också, jag skäms lite över det. Men jag tror det grundar sig mycket i hur jag växte upp. Jag har aldrig haft föräldrar som bjudit mig på resor, eller skämt bort mig med en massa presenter när jag fyllt år eller julklappar på julafton. Jag har aldrig kunnat peka på något och få det. Jag var ungen som mamma fick släpa ut ur ICA då jag gråtandes och skrikandes bönade och bad om att få något fint jag sett där inne. Något rosa, något silvrigt eller något som glittrar. Ja, jag var en riktig tjej som liten. Fortfarande kan de där känslorna idag dyka upp. Men jag är fast bestämd att ska jag ha alla de där sakerna, alla rosa eller silvriga eller de där glittrande sakerna, så ska jag skaffa dem själv. För jag vill inte vara beroende av gåvor eller någon som skämmer bort mig med det jag pekar på. Något gott kom utav att min mamma var benhård med det när jag växte upp. Det lärde mig att jag kan få alla de där sakerna, om jag sparar eller kämpar för dem. Så är det egentligen med allt, det är inte omöjligt. Man kan få allt här i världen, bara man kämpar för det. Jag är fortfarande den där lilla prinsessan innerst inne, som vill omge mig med vackra saker, jag känner fortfarande den där barnsliga känslan inom mig, den har liksom legat kvar där och inte velat försvinna helt. Jag tänkte alltid att en dag ska jag få det som huvudkaraktären i en Disneyfilm, en dag ska jag ha tur och någon kommer hitta mig, den borttappade prinsessan de letat efter. En dag kommer jag ha tur och få ett liv jag drömt om.



Imorgon blir det träning och så ska jag gå förbi stan och köpa på mig diverse nödvändigheter. God natt.

Vill ha

image202

Hej då gamla jobb

Försökte filma Maria och Richard sista dagen, det blev inte så spontant som jag hade hoppats på :P De sa inget kul när jag filmade ju... dessutom ser man inget. Men de är i alla fall personer som man kommer sakna att vardagsse och vardagsprata med :)



Jag älskar dig

Jag älskar dig

On top of

glad

Nu är jag glad

Mitt största bekymmer är väl 50 cent-biljetten jag inte vet hur jag ska göra med. Jag är glad, och världen skimrar i vackra färger. Jag tror det börjar gå bra nu. Jag har lite tur. Men dagarna då jag inte känt mig så här, just så här, har varit många. Då brukar jag mest sitta i sängen och stirra tomt ut i rummet. Det rummet som jag har mitt "hem" i. Mitt boende i. När jag inte stirrar ut i rummet brukar jag göra något tragiskt som att ta upp ett av de sparade favoritavsnitten där något sorgligt händer eller någon gråter och gråta till det. En liten sorglig person blir jag då, en liten grå människa. Här kommer en liten bekant snutt som här till just ett av de avsnitten. Här får ni se vad tragiska lilla jag tittar på hemma. För ni vet att jag, jag har känslor.

Hahahahahaha



Moon River


Goodbye


The Postal Service - Sleeping In

Last week i had the strangest dream
Where everything was exactly how it seemed
Where there was never any mystery on who shot john f kennedy
It was just a man with something to prove
Slightly bored and severely confused
He steadied his rifle with his target in the center
And became famous on that day in november




Dont wake me i plan on sleeping
Dont wake me i plan on sleeping in
Dont wake me i plan on sleeping
Dont wake me i plan on sleeping in

And then last night i had that strange dream
Where everything was exactly how it seemed
Where concerns about the world getting warmer
The people thought they were just being rewarded
For treating others as they like to be treated
For obeying stop signs and curing diseases
For mailing letters with the address of the sender
Now we can swim any day in november

Dont wake me i plan on sleeping
(now we can swim any day in november)

Inatt drömde jag så konstigt

Sleeping In

Jag vet att det var en jobbig dröm och jag vaknade med ett tryck i hela kroppen, alldeles för sent dessutom.  Tur att Micke skjutsade mig idag. Folk har en uppfattning om att de spelar någon sorts viktig roll i mitt liv, men det gör de inte. De som gör det, visar jag det varje dag. Andra orkar jag inte ge den uppmärksamheten. Tisdag var jag och Emelie och såg Stardust på bio, det är mysigt att gå på bio med Emelie. Filmen var sådär, inte alls som jag förväntat mig. Jag hade tänkt mig något i lite samma stil som Big Fish eller Lemony Snickets, istället var den för sockersöt och inte alls så genomtänkt. Bra skådespelare var ljuspunkten i filmen och Robert De Niros roll som en fjollig pirat :) På onsdagen var jag och fikade med Sanna på Världens Bar, det blev lite hastigt och lustigt men det var precis som det brukar vara. Bra :) Vi satt på Världens Bar och pratade om livet, det känslosamma, det fysiska och det materialistiska, om drömmar och framtid. Sedan har jag gjort det vanliga i veckan, tränat och jobbat. Nu ska jag snart ner till min mor och äta. Den här helgen blir lugn och skön.