Hahaha, bailando...

reggaeton! Och så skumpa och födelsedag och kärlek. Fan vad bra! :) Perfekt kväll och natt och allt. Imorgon blir det Where The Action Is. Har hunnits med mycket de senaste dagarna. Varamon, festa i Lkpg, festa på Carl Johan, utebio, min pingla Emelie, filmkväll och mycket fika och Uno. Det är därför jag skrivit alldeles för lite. Men allt har varit jättekul. Snart kommer jag igen.

Okej

Idag har jag kommit på att...

... min högra vrist knäpper när jag går, ungefär vart tredje steg sådär.

Ungefär så är det så mycket jag kommit till insikt med mig själv idag. Så kan det gå när man fikar. Nu tänkte jag sitta här en stund, innan jag beger mig iväg på fest med kusinerna :)

Det här har jag bestämt

Jag har märkt att så fort jag är ensam ute och går så kommer jag till ny insikt om vem jag faktiskt är som person. Jag har bestämt mig för att jag ska skriva ner en rad eller två om vem jag är så att jag kan få möjligheten att börja lära känna mig själv mer.

  • Jag blir jätteledsen när jag ser en död fågel.
  • Jag tycker inte om känslan av att inte kunna leva upp till andra människors förväntningar på mig.
  • Jag är fruktansvärt ambivalent.
  • Jag tycker om att lyssna på låtar på repeat, många gånger om.
  • Jag trivs bäst i mitt eget sällskap.
  • Jag är feg.
  • Jag har en stark vilja.
  • Jag har många drömmar.
  • Jag sätter höga krav på mig själv och för mig själv.
  • Jag tror alltid det bästa om människor, till de bevisar motsatsen många gånger.
  • Jag är alltid kär.
  • Jag är alltid olycklig.
  • Jag är rastlös och tycker inte om att vara på samma plats för länge.
  • Jag är mer materialistisk än jag vill vara.
  • Jag hittar ofta på ord som inte existerar.
  • Jag är sentimental, väldigt sentimental.
  • Jag blir fortfarande ledsen av att tänka på det förflutna.
  • Jag är väldigt öppen om mycket, men det är nog ingen som verkligen känner mig.

Gitarr

Sådär då. Nu är jag en bit på väg. Det är svårare att skriva ned det, att se alla tankar i skrift och formulera dem.

Har suttit och funderat länge på om jag borde ta bort det här inlägget, eller rättare sagt, låta bli att publicera det. Men det här är jag bara.

Sitter och lyssnar på Damien Rice - Cold Water nu. Det är nya favoritrepeat-låten.


It's A Motherfucker

The Eels - It's A Motherfucker
It's a motherfucker
Being here without you
Thinking 'bout the good times
Thinking 'bout the bad
And I won't ever be the same

It's a motherfucker
Getting through a Sunday
Talking to the walls
Just me again
But I won't ever be the same
I won't ever be the same

It's a motherfucker
How much I understand
The feeling that you need someone
To take you by the hand
And you won't ever be the same
You won't ever be the same

Jag har funderat länge och väl och nu har jag kommit till nya insikter. Jag måste bli mer egoistisk. Jag ska resa och nu vet jag var och vad jag ska göra där. Nu väntar jag bara på svar om hur jag ska klara mig där och sedan är inte steget långt borta.


Varför?

Varför...

... är inte internet lika roligt längre?
... ligger inte Platens i Norrköping?
... är sommaren så kort?
... är inte människor som man önskar att de kunde vara?
... är man inte lika söt som man var när man var liten?
... är inte livet lika lätt nu som då?
... är Emelie på semester?
... kan inte jag få försvinna långt långt härifrån just nu, till en plats där jag inte känner någon, ingen känner mig, där jag kan andas och få vara mig själv och få gråta för en stund, där jag inte behöver tänka så mycket som jag gör, där naturen inte sviker mig som människor gör?

Fanfanfan



Lilleplutt


Harkel... hrm

Det är inte det som skrevs som gör mig uppretad, utan det faktum att någon annan skrev det i ditt namn. Nu kan jag aldrig skriva utan att undra om det är dig jag får svar från. Det är nonchalant att låta någon annan använda sig av ditt namn för att skriva till mig. Sedan att den personen skrev något drygt och sedan påstår i efterhand att det var seriöst menat och att han senare under natten skriver i sitt eget namn till mig gör inte saken bättre. Vad är jag, en handelsvara? Det tänker jag i alla fall inte längre vara. Det var kanske skönt att det slutade så här, då vet jag hur mycket det är du egentligen bryr dig. Ta den dumma bortförklaringen via ett dagboksinlägg på ett community till exempel.

Det Levande Slottet

Filmen var underbar, bättre än förväntat. Att man kan skapa något som är så spännande, så konstigt och så vackert övergår nog mitt förstånd. Det var jättemysigt att se den på utebion också, filmen började 22:15 och slutade sent, men det hann aldrig bli riktigt kallt i Färjargården. Jag kunde sitta barfota i gräset utan att frysa.

Idag ska jag göra... ingenting. Och det ska bli så skönt :)





Håhå

På väg...

Påga

Det här är Tivoli för mig...

Personifierat

Och så var jag bara tvungen... gulliga lilla pommes frites! ;)

Pomme

Hej

Idag ska vi åka och hälsa på mormor på Linköpings sjukhus. Min lilla mormor är så söt.

Ikväll blir det underbara, underbara Hayao Miyazaki's film "Det Levande Slottet". Får se om den är lika bra som "Spirited Away" eller "My Neighbour Totoro" båda de filmerna är bland de bästa jag vet.


Uffe is the shit!

Det har varit en sådan där perfekt sommarkväll. Lagom varmt ute, mycket folk, en annan sorts luft och livemusik av Ulf Lundell. Det kunde inte bli bättre som man brukar säga, för att beskriva en händelse att minnas ;)

Vi festade igår, det gamla gänget. Kändes nästan som gamla goda tider, eller förhoppningsfulla kommande tider kanske? (kan man säga så?) Vi var hemma hos Simon allihopa, drack, dansade till gammal technomusik, träffade nya människor, kramades och pussades. Martin blev jättejättefull, jag blev jättejättefull, Zara blev det... Haha! Vi äger.

Puss

Älska Tivoli

VattenScenLunch

Vad ska man säga?

Lars Winnerbäck gör mig lycklig. Det var en varm och perfekt kväll och jag har aldrig hört "Kom ihåg mig" sjungas på det sättet. Lars Winnerbäck sjunger saker som jag så gärna skulle vilja kunna uttrycka i ord. Han gör det.

Lars Winnerbäck - Där Elden Falnar (Men Fortfarande Glöder)
Vem som helst kan avge tomma löften, och göra hål där dom lovar och svär.
Det är lätt att hålla käften, det är svårare att säga som det är.


(
www.aftonbladet.se)



Att...

... man kan bli så irriterad på en människa som inte ens finns där. Du är så seg, så tråkig och skulle jag våga säga det till dig skulle jag göra det. Nu kan du ju sitta där och fundera på om det är dig jag skriver om. Är det? Ja, det är det!

Finns det ingen som kan följa med mig på allt det äventyrliga, det roliga, det spännande, det sköna och härliga? Som kan underhålla mig? :P

B är snäll, han lyssnar och ger bra råd och komplimanger, igår sa han att han föredrog mig över Angelina Jolie. Han har humor också :P honom skulle man haft med sig utomlands om det inte vore för att han har fullt upp med politiken och val och grejer, han försökte förklara det där för mig men jag har redan glömt.

Jag vet inte om jag gjort det, men jag ville tipsa om Jacks Mannequin - Bruised. Den är väldigt härlig.

Jag...

... blev plötsligt väldigt hungrig. Har inte varit det de senaste dagarna när det har varit så varmt, men nu känner jag lite hungerskänsla. Det är en fin kväll ikväll, ibland älskar jag utsikten på det här jäkla jobbet. Det är väl det som är det bästa med att sitta här.

Vi har ett par riktigt jobbiga stammisar här. Just ikväll önskade man att man kanske kunde få slippa dem, men icke sa nicke.

Nu vill jag bara hem. Har en del att packa och så ska jag tvätta håret, kommer nog komma i säng ganska sent. Jag tror att jag tar en promenad upp genom stan, köper något att äta och sedan promenerar jag hela vägen hem. Imorgon får jag en liten sovmorgon och så är det Lars Winnerbäck på kvällen i Linköping. Då kommer jag nog hem relativt sent och hinner inte göra annat än att gå och lägga mig. Det ska bli underbart, från den här kvällen och framåt börjar allt det härliga, allt det som jag planerat och vet blir av :)

Helgen

Ja, jag vet att det är tisdag. Men jag måste ändå få berätta en sak. Umgicks med Martin i helgen. Martin, Simon, Zara och Jonas och det var så kul. Det kände så härligt att känna den där känslan igen, känslan av att inte gör något speciellt men ändå ha så roligt. Vi festade i lördags, drack, diskuterade, lyssnade på musik och dansade. Hade lite för hög musik på för Securitas kom förbi och var inte så glada. Vi satt ute på balkongen och det var inte alls kallt, lyssnade på reggae och det var sådär somrigt, så som det ska vara.

I söndags gick vi upp skapligt och jag och Martin blev hämtade av Simon och Zara utanför. Sedan åkte vi till Maxi och köpte mat som vi tog med oss till Gransjönäs, där vi spenderade dagen med att bada och sola. Det var jättehärligt och jag simmade långt ut på sjön, något jag inte vågat göra sedan jag var liten. Jag var som fisken i vattnet. Det känns bra att man börjar lära känna sig själv igen.

Igår var inte heller så dumt, träffade Jocke på kvällen och vi gick och satte oss i Vasaparken och bara pratade och umgicks lite. Det var skönt, att inte behöva göra något speciellt, inte planera något, men ändå ha det kul.

Ikväll ska jag grilla med mamma och den här gången är det hon som bjuder.

Flaw - Best I Am
It's so hard, so hard to think about when I was a child. So angry at life, I blamed the world for such a long, long time. But things happened so quickly, some people just go. I needed answers to heal me, I wanted to know how to get by. And now its my turn to say.
 
That I will do the best that I can, to be a good example of man. And I know one day that you'll understand, you deserve the best that I am. So I gotta do the best that I can, to be a good example of man. And I know one day that you'll understand. You deserve the best that I am, I am, I am.

Där vi är ere alltid roligast!

HehMli
Blubblor


Livet går vidare...

... faktiskt.

Dagen då himlen brann
Life

Peter Gabriel - I Grieve
Life carries on, in the people I meet, in everyone that's out on the street. In all the dogs and cats, in the flies and rats. In the rot and the rust, in the ashes and the dust. Life carries on and on and on and on. Life carries on and on and on.

It’s just the car that we ride in, the home we reside in. The face that we hide in, the way we are tied in. Life carries on and on and on and on. Life carries on and on and on.

Did I dream this belief? Or did I believe this dream? Now I can find relief. I grieve.

Såg Smallville idag. Jag grät som en liten snorunge. Det ska inte hända mer, inte igen. Vad är det för liv man lever? Varför gräva ner sig i skitsaker, i skitmänniskor som inte är värda alla tankar, alla känslor. Jag bryr mig inte längre, jag bryr mig inte om någon som inte bryr sig om mig.

Jag vill känna mig behövd.

Black & White

Sorrow

Live - The Beauty Of Gray
The perception that divides you from him is a lie. For some reason you never asked why. This is not a black and white world. You can't afford to believe in your side.

This is not a black and white world, to be alive I say the colors must swirl. And I believe that maybe today we will all get to appreciate the beauty of gray.