Ok ett till

image259
http://www.fredricsommer.com/platens/


Eller en till? Jag, Karin och Malin på Platens, 26/4



En kväll hemma hos Emelie, det var den 17:e mars

Ok, jag inser nu att jag och internet inte har en bra relation till varandra. Min och kamerans relation är aningen bättre. Men nu kommer lite gamla bilder jag tagit, nothing fancy men de visar lite vad jag gjort.

image252

Jag gillar Emelies fotovägg, där finns vi och en massa minnen

image253

Vi tittade på film och Emelie ville inte vara med på bild

image254

Finaste plektrumen jag sett, jag vill också ha ett

image255

Jag gjorde mig bekväm

image256

Något mer som jag gillar, fina krukor, söta klockan och ljushållarna, det är också lite minnen

image258

En dag ska jag köpa en stationär en också, just nu räcker det med lilla bärbara :)

Så det var allt, jag tvivlar på att jag ens har kvar några läsare men för er som läser kanske det här var lite spännande.

Nu ska jag vila en liten stund innan jag fixar mig för att ta en fika på stan.




Needle In The Hay


Från Royal Tenenbaums



Vänner

image250

image251

Jag gillar ju de här tjejerna väldigt mycket :) Här innan jag och Malin skulle på fest. Karin joinade ute på Hugo's senare samma kväll.

God natt

image249

Jag har blivit dålig på att skriva här om vad som händer, det händer mycket hela tiden men ingenting får den som inte är inblandad veta. Det är ju lite trist om man nu ska ha en blogg, det förstår ju jag. Jag finner bara inte tid för att sitta framför datorn på samma sätt som man gjorde förr. Jag gör ju så mycket annat med datorn, men jag är dålig på att kommunicera över internet eller att förmedla något. Jag ska bli bättre på att skriva här och kanske på att lägga upp bilder också, mest för min egen skull så att jag sedan har något roligt att titta på i bloggen. Trots att det händer en hel del så finns det ju vissa saker som står stilla. Jag jobbar fortfarande på samma jobb och trivs där trots mindre incidenter. Just nu väntar jag, som precis alla andra eller de flesta på sommaren. 

Nu ska jag sova, god natt.

Om ändå...