Tack

till jobbet och träningen som får mig att inte tänka så mycket. Som får mig att fokusera på andra mindre livsviktiga frågor. Idag har jag tränat Bodypump igen, känns så skönt i det och efter det. 

Mindre tacksam är jag till filmen PS. I love you för att det antagligen var den som fick mig att vakna upp imorse i storgråt efter en hemsk mardröm jag hade. Jag har hört att man inte ska tycka om den filmen för att den är kliché eller en chick-flick eller vad det nu kan vara, men jag tyckte väldigt bra om den. Trots efterskalvet.


Livet


Joshua Radin

Hans cover på låten Only you är riktigt bra



Leda

Jag lider. Det måste hända något snart. Något nytt.

Note to self

Ghost Town
The Duchess

Jag vet inte varför

Av någon anledning bryr jag mig fortfarande. Nu har jag bett om förlåtelse i alla fall, för sent, men ändå. Jag förväntar mig inget svar, jag ville inte mer än att bara lämna det lilla förlåtet där och skulle jag få ett svar kan jag bara förvänta mig det värsta, så därför hoppas jag nästan på att inte få svar. 

Idag har jag städat här hemma, det luktar gott och är nybäddat :) Innan det åkte jag med Martin till Maxi och shoppade :P Goda saker och bra saker och sedan vidare till Shape och Rusta för att kika lite. Nu ligger jag och tittar på Sex And The City. Nu känns det i alla fall som jag sett varendaste ett av alla avsnitt som finns. Men de var nära att jag inte fick någon ro ikväll. Ett monster hade brutit sig in i min lägenhet fönstervägen. Jag såg det svarta otyget susa fram under byrån och satt därefter länge och spanade på vakt efter att han skulle dyka upp igen så att jag skulle kunna suga upp honom i dammsugaren. Det var en blodtörstig varelse, det såg jag direkt när han först dök fram, liksom smygandes runt byråbenet, men jag överbemannade honom med dammsugaren så att han ramlade på rygg och låg hjälplöst och sprattlade och så sög jag snabbt upp honom i mitt dödsredskap. Efter det torkade jag svetten från min panna och lade mig här. Vitctory

Nu börjar nästa avsnitt



Den här majsen pallade jag


när jag övningskörde på kvällen. Vi stannade till och norpade den för att jag gillar hur det låter när man plockar en majskolv. Det låter så gott.

Här är en liten nyckelpiga


Den bodde i min majskolv. De ger tur

Här är jag som putar med rumpan i nya jeans


Det här är jag en dag


Åh mina trogna två läsare!

Zannan och Mr... Ni ska få se så mycket uppdateringar på onödigt skit så att ni spyr av mättnad! :D

And I would walk 500 miles and I would walk 500 more...
Tarata, tarata, tara randararandararandarararara

Mycket hinner man med

när man är sjuk och inte kan somna för att man är rädd för att man ska kvävas till döds i sömnen.

Jag läser gamla msn-konversationer och har säkert världens sämsta humor. Men att gräla med ett ex kan se ganska komiskt ut så här i efterhand. Här kommer ett pytte-utdrag:

*Pip* säger: (21.31.44)
annars hade det ju inte varit några problem för mig att åka om han inte var kattunge :P
Nathalie säger: (21.32.28)
fattar jag väl
Nathalie säger: (21.32.45)
jag tror det är en sån grej att man måste ha en själv och inte vara ett ex för att förstå hela grejen
*Pip* säger: (21.33.14)
va?

Jag måste ju säga det att då kanske jag var sur, men nu så tycker jag ju att lite humor har jag även i det sinnestillståndet. Jo, jag skulle nog också svarat va?

Visst är det så

att man mognar med åren. Att man växer i sin människoroll. Men i grunden är man alltid samma person. Rensar just en gammal spray-mail jag haft och min hotmail-adress och läser igenom vissa av alla de där mailen. De som man kunde längta efter att få gå in och läsa, de som fick hjärtat att hoppa lite extra i bröstkorgen eller de där mailen som man satt med tårar i ögonen och läste, där också av lycka eller sorg. Nåväl, jag hittade i alla fall en mailkonversation med en viss J, J och jag som hade någon sorts internetrelation en period i livet. Efter en fråga om hur jag hade det i livet (det här var den 25 januari 2007) blev det här mitt svar;

"det går varken bra eller dåligt, just nu utbildar jag mig på jobbet för att börja boka in bilbesiktningar, inte det minsta spännande :S jag suktar efter närhet nu, omtanke, värme och umgänge. jag vill att något spännande ska hända, äventyret i att träffa någon, någon som intresserar sig för mig, att prata om drömmar, livet, åsikter och sånt man tycker om att höra och se, jag sitter på jobbet om dagarna och letar efter vackra saker att köpa till den dag jag tar mig i kragen och går ut eller är någonstans och fotar porträttbilder, jag drömmer om sagobilder, ballerinor och vingar, lite naket, jag drömmer om resor, sitter och letar det billigaste på nätet, www.flyme.se säljer resor nu för en krona. jag snokar runt på diverse internetsidor och önskar att jag kunde få känna vissa människor, stå nära vissa människor, att vissa människor visste vem jag är, vem jag verkligen är och tyckte om det, mycket, vissa människor tål jag inte alls och just därför tittar jag in på deras sidor, för att reta mig lite på dem, för att känna lite. oj, det blev visst lite strindbergsk text det där :P men du förstår, hoppas jag. joshua radin - closer"

Poängen är och det jag vill komma till, är att jag kommer alltid vara den här personen. Nu har det ju bara gått lite över ett och ett halvt år sedan den här konversationen men jag känner ändå att jag skiljer mig som person ganska mycket från den tiden. Jag är inte riktigt samma person idag, vad det nu kan vara som förändrats, om det är självsäkerheten som minskat, eller ödmjukheten som ökat, eller livssituationen som drastiskt ändrats, jag vet inte. Men jag vet att de här drömmerierna, det är den jag är. Och låten, joshua radin - closer gillar jag fortfarande. Den perfekta "gråamörkadagar-låten".

Yes

Varning för One Tree Hill-spoilers


Jag vet

Jag vet att jag inte kan skriva nu och inte har kunnat gjort det på länge. Är det någon som läser det skräp jag lägger upp här ens?

Höstregn


Det öser ner i små etapper här. Så är då hösten här, jag kände det ikväll i bilen på landsvägen. Himlen har ett annat ljus.

"What if you 
Could hear this song 
What if I 
Felt like I belong"

"I could've treated you better 
Better than this 
Well, I'm gone, this song's your letter 
Can't stay in one place "


Svår


Det här är jag imorse, på väg till jobbet. Jad ser nog ut som världens tjurpuppa :P

Damien Rice tells it


Well I held you like a lover
Happy hands and your elbow in the appropriate place

And we ignored our others, happy plans
For that delicate look upon your face

Our bodies moved and hardened
Hurting parts of your garden
With no room for a pardon
In a place where no one knows what we have done

Do you come
Together ever with him?
And is he dark enough?
Enough to see your light?
And do you brush your teeth before you kiss?
Do you miss my smell?
And is he bold enough to take you on?
Do you feel like you belong?
And does he drive you wild?
Or just mildly free?
What about me?

Well you held me like a lover
Sweaty hands
And my foot in the appropriate place

And we use cushions to cover
Happy glands
In the mild issue of our disgrace

Our minds pressed and guarded
While our flesh disregarded
The lack of space for the light-hearted
In the boom that beats our drum

Well I know I make you cry
And I know sometimes you wanna die
But do you really feel alive without me?
If so, be free
If not, leave him for me
Before one of us has accidental babies
For we are in love

Do you come
Together ever with him?
Is he dark enough?
Enough to see your light?
Do you brush your teeth before you kiss?
Do you miss my smell?
And is he bold enough to take you on?
Do you feel like you belong?
And does he drive you wild?
Or just mildly free?

What about me?
What about me?


Jag tycker fortfarande om den


En av mina favorit-barnfilmer. Nu går jag och lägger mi efter att ha sett den, alldeles för sent för att jobba imorgon :P