Cheek to cheek

Ikväll blir det partykväll i Linköping :D Vi ska fira av söta Linn som lämnar oss, blandade känslor :( Å ena sidan vet jag att hon kommer trivas hur bra som helst i Stockholm, å andra kommer hon vara väldigt saknad. Men kvällen blir full av underbart, ska leka bartender också och blanda till något gott. Mums ;P Nu sitter jag och väntar på bilen. Ska snart klä på mig och gå ner för att möta sötnosarna.


Känslig dag


Idag har det var en extra en. Piggar upp mig själv med världens sötaste video. Jag vill ha en egen liten gris!
Kingsford Goes to the Beach - The best video clips are right here

Nio dårar, ett hus, hundra dar


Lever på doften från en flyktig helg

Ja, ungefär så. Parfymdoften satt kvar i jacka en tid efter helgen i Sthlm. Ja, jag vet att jag romantiserar lite, men det kan kännas skönt att få vara en annan person ibland. I vilket fall att bli sedd som en annan person kan göra sådan oerhörd skillnad. Jag var bodde hemma hos Anni och jag vet att jag är sent ute, men jag ville skriva en rad eller ett par styckna om det i alla fall. För det var en viktig helg trots allt, det var första gången på flera år som jag och Anni träffades ensamma bara vi två och kunde umgås som två vänner. Dessutom, vid det här laget kan man väl också säga att det var första gången någonsin som vi kunde umgås som två vuxna vänner. Här är lite bilder från helgen:


Uggsen som var mina vänner när jag gick ut och rökte, de är ju väldigt sköna.



Vi åt på Friday's efter en dag på stan



Däckad i soffan innan jag tog tag i mig själv och började fixa i ordning mig för utekväll
 


Jag var som ett barn i en godisbutik :D

Bananas are for monkeys


Imorgon är det jag som åker till Stockholm och hälsar på min lilla sötnos Anni :) Men ojoj vad jag hatar att packa, sucks to be me.