Bananas are for monkeys


Imorgon är det jag som åker till Stockholm och hälsar på min lilla sötnos Anni :) Men ojoj vad jag hatar att packa, sucks to be me.

Kommentarer
Postat av: Maria

Hälsa staden från mig ;)

Postat av: huggyy dee

shiit du har haft bloggen sen januari 2006! e de inte dags att ändra lite på allt då? typ lägga in fler bilder, skriva om ämnen som "upprör" folk så att du skapar reaktioner o åsikter? skriva en massa kommentarer till ALLA kända bloggare så att din blogg får lite gratis reklam. kom igen kämpa på nuu. Det är alltid roligare om FLER läser det du skriver! puss o kram :)

2009-02-06 @ 23:51:29
Postat av: Maria

En liten utmaning hos mig. :)

2009-02-07 @ 18:31:36
URL: http://illuminerad.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Oj vilka kommentarer. Maria såg inte de innan jag åkte dit men jag hade dig faktiskt i tankarna. Vi får åka upp och shoppa tillsammans någon gång du och jag :) Då kan du visa mig dina favoritställen :) Gör utmaningen vid bättre tillfälle, då jag är mer vaken :P Och så till sist, jo visst huggyy dee, visst har jag tänkt tanken att jag skulle börja anstränga mig och börjar lägga upp lite intressant i denna blogg men faktum är att just nu tar mitt liv för stor plats för att jag ska ha tid med att sitta framför datorn. Sorgligt nog :P Det kommer väl i sinom tid hoppas jag. Dessutom är inte direkt antalet läsare av min blogg en sporre för att jag skulle snabba på utvecklingsprocessen.

2009-02-14 @ 00:21:39
URL: http://droplet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback