I Need A Hero

Frou Frou - Holding Out For A Hero
Where have all the good men gone
And where are all the gods?
Where's the street-wise Hercules
To fight the rising odds?
Isn't there a white knight upon a fiery steed?
Late at night toss and turn and dream of what I need

Jag tycker inte om pussies :P

Jag har kommit fram till att jag inte gillar svordomar, trots att jag själv svär. Det är dubbelmoral jag vet, men jag tycker bara att svordomar, helst skrivna, ser så illa ut, som brist på intelligens, utfyllnad i brist på större vokabulär. 

Jag var ute idag igen och gick, en och en halv timme den här gången. Det var lite segare där mot slutet, men jag ska fortsätta så här varje dag nu. Tänker inte ge mig den här gången.




Hmm?

Paris Hilton Feat. Wisin Y Yandel -Stars Are Blind?

Måste ladda ner den när jag kommer hem, hur kan det här låta?

Party hard

Peace
Vad händer här med martins hand?

Näspuss
oh, vad vi är söta ;)

Hey
Jag är skitfull, men Eve lyckas ändå hålla söt min.

Smooch
Here's a smooch.

Kusin
Och varför är Carl Johan så kul? :)

Höst & svart kaffe

Imogen Heap - Speeding Cars
Here's the day you hoped would never come
Don’t feed me violence, just run with me
Through rows of speeding cars
The paper cuts, the cheating lovers
The coffee’s never strong enough
I know you think it’s more than just bad luck

Idag har varit en perfekt dag. Jobbade lagom länge, tog en promenad i hösten på rasten och köpte en kaffe ute, drack ur pappmugg. Jag klagade inte ens på pipen. Brände mig lite på tungan, men allt kändes för underbart just då för att man skulle ta sig huvudbry över det. Huvudbry är ett bra ord. Gick en snabb promenad idag efter en nap på pendeln hem. Höstefermiddagssol har en speciell känsla över sig. Lite mystisk. 

Har suttit här ikväll och laddat ner musik. Yeay, Nathalie har lyckats med sin Mac. Har ett gulligt litet nedladdningsprogram som är jätteokomplicerat. Det heter ShakesPeer, därför var jag tvungen att ladda ner det. 

Har laddat ner lite musik med The Used, Regina Spektor, Imogen Heap, Joshua Radin, New Pornographers, Frou Frou, Jump Little Children och så Wisin Y Yandel. En salig blandning, men så är ju jag den som tycker om musik och inte genre. 

Nu ska jag sova och inatt ska jag drömma om blommor, ett par fina skor från Bata, ekonomiskt oberoende, om Skottland och en man iklädd endast kilt (har tittat på Mr Romance precis :P)

Go'natt

Småfyllo

Jaha, så nu får hon också gå ut och leka vuxen. Den 12 september är ju det egentliga datumet för hennes 18-årsdag men med tanke på att hon har haft mig som storasyster som påverkat henne i tidig ålder så har hon nog varit 18 längre än så redan. Så ser man henne på en vimmelbild, det känns lite twilight zone över det. Här alltså, till vänster. Är vi lika, jag och Angelica?

Småfyllo


Det är nog bara jag & Martin

Nu ska vi gå och se Blindside den 15 september på skylten i Linköping. Det är tur att man har Martin ibland, det finns vissa saker man inte gör själv bara. Och så Blindside, som jag inte känner någon annan än Martin som gillar. Det ska bli jättjättekul!



(
http://www.3sn.ca/images/artistpics/blindside.jpg)

Burn It Up!

Jag var ute och sprang igår för första gången sedan innan sommaren. Det kändes jätteskönt. Ja, eller, sprang och sprang. Jag spranggick vill jag kalla det, eller... sprang-powerwalkade,  45 minuter :P Det gick väl ganska bra för att inte ha tränat på länge och precis slutat röka igen. Det blir det mer av, ska ut idag igen efter jobbet.


Det var värst

Idag är ingen rolig dag alls. Jag är trött på allt småtjafs. Varför ska alla... va? Längtar hem nu, till ingentinget. Jag trivs nog bäst i mitt eget sällskap. Nu skulle jag bara vilja komma bort, jag hoppas hoppas verkligen att de ringer för anställningsintervju. Vill så gärna ha jobbet i Irland. Helst Irland, kan ta Skottland också, bara jag får komma bort härifrån. Jag är trött på människor och relationer tror jag.

Nä, om man skulle börja
träna snart igen?

Sorg förresten. Tvillingaporna döda.

Glädjetjut!

Nu har jag då äntligen fått mitt internet, mitt alldeles egna och jag tänker inte längre snylta på någon annans dator. Den är så fin min söta lilla dator och jag börjar mer och mer bli förälskad i Mac och dess funktioner. Dessutom tycker jag om allt som faktiskt är anpassat till Mac, som till exempel iTunes och alla dess finesser. Hittade imorse kändisarnas spellistor. De ska jag ögna igenom ikväll så får man se om man hittar något kul. Förlåt att jag skryter så här, men jag har faktiskt inte så mycket annat att skryta om. Så älskar jag att min lilla dator, trots sin ringa storlek faktiskt är jädrans snabb och kan spela upp alla videos på youtube så fint :)

Har också hittat till Zach Braff's hemsida nu, jättekul med hans musiksmak och musiktips, egna tankar, info om kommande filmen, videoklipp och så lite till.

Vidare har jag funderat på om man kanske inte skulle börja bli lite feminin och införskaffa väskor, alla tjejer verkar ha någon sorts böjning, är det inte skor så är det väskor, men jag har aldrig riktigt skaffat mig en. Kommer nog inte heller göra det vad jag känner nu, men man kanske ska köpa ett par väskor ändå? Hittade den här på www.asos.com nyss, tyckte den var fin i både rött och lila nu till hösten.

Nu är en ny arbetsvecka så här och dagarna blir mörkare. Imorse när jag åkte tåg till jobbet (tillsammans med Joel faktiskt, han har börjat studera i Linköping) så kunde jag inte hjälpa att tycka att det var väldigt mysigt att titta ut genom fönstret och se all dimma utanför medan jag satt och kurade ihop mig inne på tåget. Att få börja använda kofta igen, det har jag nog längtat lite efter, jag gillar koftor :P

Det är nog ganska mysigt att sitta inne på jobbet också, just nu är det ganska lugnt på telefon (peppar, peppar) och så kan man sitta och småprata lite, skriva ett litet inlägg här och ta de samtal som kommer in i lugn och ro.

Tufft



(
http://thisisblythe.com/albums/albun70/lolita_1.jpg)

Ska ha

Det här tänkte jag beställa nu, någon gång måste man ju prova :P Måste bara få undan alla trista räkningar först.

Eyeko Facial Cream

Rosebud Salve

What A Glorius Day!

Death Cab på morgonen och så lön! :) Jag kan betala av skulden i kaffeterian, köpa vad jag vill den här månaden och lägga undan sparpengar.

Igår kväll när jag kom hem från jobbet, när jag gick av tåget i Norrköping och gick uppför Drottninggatan, tycktes det som att sommaren inte tagit slut här ännu. Uteserveringarna var fyllda av somrigt klädda människor som satt och drack i goda vänner sällskap, man fick inte alls känslan av att både jobben och skolorna börjat ännu. Mötte mamma och Kicki på nya Skafferiet och satte mig ner för att prata en stund om allt det praktiska när man gör en flytt utomlands. Telefon, uthyrning av lägenhet och så där. Det känns mer verkligt nu, som att det faktiskt, nästan, går att ta på.

...

Mystical

Förlåt...


Jag älskar det här

När himlen öppnar upp så att regnet bara öser ner, på en gång. När ljuset blir ett annat och man plötsligt börjar känna sig sådär mysig.

Idag har jag varit och hämtat mitt pass då, vi får hoppas att det kommer väl till hands. Kanske får använda det snart, förhoppningsvis. Men fy, så tjurig man måste se ut på de nya passen. Jag såg ut som en... kärring!

Var nere en sväng på stan här i Linköping nyss. Det känns inte alls lika tilltalande när man inte har pengar att spendera. Men imorgon kommer min underbara lön och den ser just nu överraskande bra ut lyckligtvis.

Vill ha!

Jag undrar om man kan köpa en apa?

Det här var nog det gulligaste jag sett.

Läs artikeln om tvillingaporna
här.

Apa

Det finns en kvinna

Denna kvinna beundrar jag.

Kedralynn

Jag vill kunna fota som henne och skapa i Photoshop precis som hon.

Det här är en av mina favoritbilder. Hon tar vackra bilder och är vacker.
Jag får försöka att inte vara avundssjuk på henne :P

Kedralynn

Jobb

Nu har jag sökt jobb i Irland/Skottland på kul, mest på kul, men också lite allvar. Vill ju gärna komma bort härifrån och ett år i Skottland eller Irland känns ju inte helfel. Mest av allt för folket och landskapen. Jag skulle bli världens lyckliga om de vill ha mig. Har ju trots allt jobbat mer än ett år nu inom branschen, kundservicearbete (gud vad skumt det lät, inom branschen), vilket är precis vad de vill så. Vi håller tummarna, eller hur?


Hej igen

Jag vet, jag har blivit dålig på att uppdatera mig här. Men jag har börjat jobba igen, så steget är inte långt från att jag känner mig så pass uttråkad att jag börjar skriva här så fort jag får tillfälle.

Idag regnade det när jag klev av pendeln i Linköping. Det vräkte ner, just då, när jag var tvungen att gå till jobbet och glömt att för första dagen på länge ta med mig ett paraply. Men jag tänkte att what the hell, jag måste komma till mitt jobb och jag kan inte stå och vänta för då blir jag försenad, så jag lät bli att gräma mig över det och knatade iväg i spöregnet.

Igår fick jag mitt modem till bredbandet. I lördags köpte jag datorn, min lilla MacBook, den är bra söt den. Jag vet inte varför, men jag var så besviken på den första gången som jag plockade upp den ur kartongen hemma och jag undrade i två dagar varför jag gjort mig det stora besväret att införskaffa en Mac. Men så igår så satt Martin hemma hos mig och skulle föra över musik från min gamla dator till den nya med hjälp av nätverkssladd och som han svor över vad han tyckte var det dummaste datorvalet någonsin och vi ringde om hjälp från andra som gjorde detsamma. Men jag ställde faktiskt upp och försvarade den lilla skapelsen, kände mig defensiv och faktiskt lite stolt över min krångliga lilla dator. Allting ordnar sig på något sätt.

Hittade också ett program på datorn där man kan göra serietidningar i och då måste man ju bara älska den.

På tal om serier, har börjat läsa en ny serie nu som är söt, kvick och rolig.

Lowroad 75

Nasty

You just gotta love it ;P

Noche De Sexo

Wisin And Yandel Feat. Aventura - Noche De Sexo
Acércate
Te diré que
Nadie te va a tocar como yo
Nadie te lo va a hacer como yo
Decídete ya cuando será
Que tu boca tocara mi boca
So, dime ya que tú me das
Quiero sentirte, besarte
Mi lengua pasarte
Y vas a sentirte bien
Vamos a pasarla bien
Tu no vez que estoy sufriendo
Y viendo el tiempo pasa sin comerte


Where The Action Is

Nu har jag snott lite bilder från Maddes bilddagbok, hoppas att det är ok eftersom den ändå är publik och jag är med på bilderna ;P Det här är från Where The Action Is, mest under tiden som vi väntade, roade oss med ekollon och dumma skämt förstås :)


Glad

Här är en jätteglad Nathalie utanför på parkeringen innan vi fick komma in.

Innan

Glada och förväntansfulla, men Malin gäspar :P

Väntar

Madde och Malin, sötnosarnas bildminer :P


Gräset

Här sitter vi och har det skönt, Martin ligger... förstås.

Coola

Vem är coolast? Här har vi bevis på hur roligt Martin hade det med
ekollonen :P

Nada Surf igen dårå...

God I love'em ;)

Nada Surf - Always Love
Slow demands come around
Squeeze the air and keep the rest out
It helps to write it down
Even when you then cross it out

But always love
Hate will get you every time
Always love
Even when you want to fight

Sitter förövrigt på jobbet och längtar till mitt varma duntäcke och ett glas rött i tv-soffan. En promenad på kvällen i frisk luft. Och vet du vad jag längtar efter? Gula löv.

Höst

Imorse var nog det vackraste väder jag sett på länge. Åska och blixtar om vartannat. Igår kväll gick jag barfota i ösregn. Bara fötter mot våt asfalt var lycka. Det är något med höstkvällar. Hösten är här nu, för det var verkligen inte sommar på väg hem igår kväll. Jag tror att vädret känner mig.

Nada Surf - If You Leave
If you leave, I won't cry
I won't waste a single day
But if you leave, don't look back
I'll be running the other way

Don't Mess With Us

hehe

Tjejerna i familjen med farmor och farfar.

don't mess

Pappa och farbror.

Augustiregn

Haha

augustiregn

Det här är augustifesten, eller augustiregnet som jag kallar det nu. Ikväll ska vi ut på fest och senare till Sveskeppet på reggaeton :)


En EE Cummings igen

I Like My Body When It Is With Your  Body
I like my body when it is with your
body. It is so quite new a thing.
Muscles better and nerves more. 
I like your body. I like what it does, 
I like its hows. I like to feel the spine
of your body and its bones, and the trembling
-firm-smooth ness and which I will
again and again and again
kiss, I like kissing this and that of you, 
I like, slowly stroking the, shocking fuzz
of your electric furr, and what-is-it comes
over parting flesh....And eyes big love-crumbs,

And possibly I like the thrill

of under me you so quite new

- EE Cummings

Nu måste jag uppdatera

Sitter och tittar ut på utsikten från mitt prinsesstorn här på jobbet :P

-Hej, jag skulle vilja ha in ett par annonser.
-Du vet om att gratisannonseringen tog slut igår?
-Näe! När kommer den tillbaka då?
-Eh. Det var en kampanj som tog slut igår och än så länge har det inte börjat någon ny.
Sååå... tillsvidare kommer den vara slut.
-Jaha. Vad kostar det då.
-50 kronor för en annons.
-Så dåligt, då annonserar jag någon annanstans.
-Ok, tack hej. (Nananananana)

Jag längtar lite till hösten. Till mörk musik, misär, vackra filmer, thé, fika och kura ihop sig under varma täcken. Är jag störd? Jag trivs med sommaren, men börjar känna mig lite höstig. Nu kommer den där längtan igen också, att få komma bort till vackra, mörka, fulfina platser, med mycket natur och stora vidder, med små gårdar och djur. Island. Det är min dröm.

Stora stygga kärlek (?) Heh

Springbreak - Big Bad Love
The heartache is over
I pushed you aside
There's no more illusion
Have you realized
It's no hesitation
I'm running alone
The last chain is broken
Now I'm on my own

I'm so tired of your big bad love
I'm so fed up with your big bad love
I'm so tired of your big bad love
I'm so fed up with your big bad love

Danonino, Tom & Jerry kex

Life's back on track. Har fått tillbaka digitalkameran nu, känns som jag haft ett tomrum inom mig de här senaste veckorna. Fick en helt ny digitalkamera dessutom.

Har också laddat ner en massa underbar musik på Ipoden och skaffat bredband. Nu är det bara 22 dagar kvar till jag köper min efterlängtade sötnosdator.

Har haft lite fullt upp på senaste tiden, var längesen jag kunde sitta vid datorn och skriva. Har haft fullt upp med att göra mycket och ingenting. Det är förvånande vad mycket energi det kan ta av att inte göra något alls och bara vara :)

Nu är det inte långt kvar till jag börjar jobba igen och faktiskt så har jag väl kanske lite grand saknat strukturen man får i dagarna när man jobbar.

Var och shoppade igår med Emelie. Vi var på SOLO's rea och där köpte jag en jättefin Tiger Of Sweden-kofta och en kortärmad kofta i rosa från Resteröds. Nu har jag myst till lite för kommande hösten. Sedan åkte vi ut till IKEA och köpte lite prylar hem.

Så, kommande Guldbröllop i helgen. Vad ska man ha på sig?

Nej, nu ska jag nog krypa ner i soffa igen med mina kex och min Danonino, jag mår nu ;)