Höst & svart kaffe

Imogen Heap - Speeding Cars
Here's the day you hoped would never come
Don’t feed me violence, just run with me
Through rows of speeding cars
The paper cuts, the cheating lovers
The coffee’s never strong enough
I know you think it’s more than just bad luck

Idag har varit en perfekt dag. Jobbade lagom länge, tog en promenad i hösten på rasten och köpte en kaffe ute, drack ur pappmugg. Jag klagade inte ens på pipen. Brände mig lite på tungan, men allt kändes för underbart just då för att man skulle ta sig huvudbry över det. Huvudbry är ett bra ord. Gick en snabb promenad idag efter en nap på pendeln hem. Höstefermiddagssol har en speciell känsla över sig. Lite mystisk. 

Har suttit här ikväll och laddat ner musik. Yeay, Nathalie har lyckats med sin Mac. Har ett gulligt litet nedladdningsprogram som är jätteokomplicerat. Det heter ShakesPeer, därför var jag tvungen att ladda ner det. 

Har laddat ner lite musik med The Used, Regina Spektor, Imogen Heap, Joshua Radin, New Pornographers, Frou Frou, Jump Little Children och så Wisin Y Yandel. En salig blandning, men så är ju jag den som tycker om musik och inte genre. 

Nu ska jag sova och inatt ska jag drömma om blommor, ett par fina skor från Bata, ekonomiskt oberoende, om Skottland och en man iklädd endast kilt (har tittat på Mr Romance precis :P)

Go'natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback