Rosévin och solnedgång

Jag var en annan då, jag gav dej nycklar då, och en låga som inte var din
Du var på väg till platser, där jag redan varit, och aldrig kan gå till igen
Du tog dessa drömmar, som hör till någon annan, inget är gratis min vän

Så om vi stöter ihop, på någon gata, eller ett torg eller så
Bara en blick, ingenting mer, bara så att du förstår

Hoho


Lasse satt och skickade bilder till mig för ett tag sedan, mycket gamla bilder. Här hade jag lugg till exempel, och piercingen satt fortfarande i. Det är konstigt vad många gånger man kan förändras inom loppet av ett par få år. 

Evelina

"Du var den vackraste kvinna som gått i regn utan skor."
-Peter LeMarc

Söndag

Gör slut på det, för din egen skull. Så här kan du inte ha det. Det är vår och ljuset har letat sig in i lägenheten som så länge legat i totalmörker. Lägenheten utan liv fylls nu av små dammvarelser som dansar i ljusstrimmorna. Utsikten är vacker och luften har börjat cirkulera, det går att andas igen. Man glömmer så lätt att musiken kan rädda liv, lyfta dig upp ur dvalan och fylla dig med hopp och ambitioner. För du är fylld av det, alla drömmar du har som du så gärna vill ska slå in. Då kan du inte befinna dig där du är just nu. Det är inte meningen att du ska binda dig vid marken, vid förnuftet och det liv som alla tror är det riktiga. Du vill inte hamna där alla andra är bland morgontidningar, inköpslistor eller kompromisser. Du glömmer inte, alla skratten och tårarna. Gör slut på det och börja. Något måste hända i dig för att du ska nå dit du vill. Ingen kan hjälpa dig. Dig går inte att hålla fast, ingen vet hur du tänker och lögnerna kommer att ta över dig om du stannar kvar. Jag känner dig så väl för du är där jag är. I ett limbo mellan det förgångna och det som kan bli. En passionerad själ som hungrar efter mer. Jag har dig på bild, där lyser du så stark. Var finns du nu? I rutinen där dagar flyger förbi som sidor i en bok. Skriv din historia, börja nu.

-Nathalie

Hemlighet

Jag vaknade upp efter en dröm om hur det var att vara kär i dig. Det gör mig glad, att jag fortfarande kan drömma så om dig.

När hela världen står utanför

vem ska jag spela, vem ska jag låtsas att jag är? vad ska jag säga, vad kommer du tycka om den jag är?

Ghost Town

-It hurts when I smile
-I can fix that for you

Den var precis så rolig som jag hade hoppats på och den hade sina oförutsägbara stunder och den var samtidigt en väldigt fin kärleksfilm. Nu känner jag mig alldeles mysig inombords.

Det är ju inte bara filmen heller som får det att spritta så i magen, det är ju våren som kommit nu och sommaren som är så nära att det nästan går att ta på den, jag har sagt det förut, men den här sommaren kommer bli den bästa i mitt liv!