Gamla Linköping

Gårdagen var mysig, så där lagom och perfekt. Jag och Emelie möttes upp på stan efter hennes körlektion, sedan tog vi svägen runt lite. Köpte ett par Pilgrimörhängen och lade undan ett par jättefina solglasögon. Hittade lite annat som jag ville ha, men det får jag dröja med till onsdag innan jag köper det. Efter lilla shoppingrundan gick vi till Lucullus och handlade lite picknick, lite sallad till lunch och en stor Pepsi max :) Vi var tvungna att åka hem och ta ut Bessi en snabbis innan vi stack ut igen, men efter det åkte vi i alla fall till Gamla Linköping. Där var det... gammalt :P Jag trodde aldrig att jag varit där innan, men jag tror fasen att jag kände igen mig lite.

Det var mysigt. Vi sprang omkring och tog kort lite här och var och rullade oss i vitsipporna. Den man som plockar en vitsippa åt mig en dag säger jag... Vi köpte en massa plopp för 26:- för att plastomslagen inte var ordentligt tillslutna och vi tampades med skogstokiga fåglar. Vi såg till och med en lite halv c-kändis kanske man kan säga? Vet bara inte vem han är eller var, kommer inte ihåg. Haha.

Det var en bra dag, en prefekt ledig dag. Missade O.C. bara och tåget var en halvtimme försenat, men det gjorde inte så mycket :P

Puss

Ragnar Dahlberg var det ju :P



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback